ГЕРБ най-вероятно ще внесат проекта си за кабинет в парламента,

...
ГЕРБ най-вероятно ще внесат проекта си за кабинет в парламента,
Коментари Харесай

ГЕРБ ще внесат кабинета си в парламента

ГЕРБ най-вероятно ще внесат плана си за кабинет в Народното събрание, откакто получат първия мандат за държавно управление от президента Румен Радев. Това заяви Томислав Дончев в изявление за бТВ. Партията по-скоро няма да върне незабавно мандата, а ще извърви пътя на парламентарната процедура с съвещания и внасяне на проектосъстава в зала. Но в идващите дни позицията й може да се промени. Ще видим…, няколко пъти сподели Дончев. С думите „ Ще забележим ”, той отговори и на въпросите дали Борисов ще участва на приемането на мандата и дали ще е в отпуск и тогава.

Дончев бе безапелационен, че кабинетът е подготвен, само че той ще бъде по-скоро политически знак за опциите на ГЕРБ, какво биха създали, в случай че ги избират, в сравнение с действителна опция за ръководство. Ясно е, че в Народното събрание няма болшинство за кабинет на ГЕРБ.

На въпроса за какво Борисов е показал за министър председател Даниел Митов, а не него, Дончев отговори: „ Може да не ми е пристигнало времето, а може и да ми е минало към този момент. Бил съм съвсем всичко, единствено регионален не съм бил! ”

В Народното събрание има неповторимо болшинство от 160 народни представители, приканвам ги да се държат не като съпротива, а като ръководещи, съобщи Дончев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР