ГЕРБ искат лидерска среща за изчистване на отношенията с ПП/ДБ

...
ГЕРБ искат лидерска среща за изчистване на отношенията с ПП/ДБ
Коментари Харесай

Атанасова и Дончев искат лидерска среща от ПП/ДБ за координацията и отговорността

ГЕРБ желаят лидерска среща за изчистване на връзките с ПП/ДБ и чакат Кирил Петков да се върне от отмора . Това стана ясно от коментара на Десислава Атанасова и Томислав Дончев.

Два вида срещи се провели през днешния ден в Народното събрание. Едната е за правосъдната промяна, като в нея взели участие и Движение за права и свободи. За правосъдната промяна ще се приказва и с останалите обединения, ще търсим допирни точки, акцентира Десислава Атанасова. Колкото по-голямо болшинството има зад нея, толкоз по-бързо тя ще се осъществя, по думите й.

За втората среща тя изрази отвращение, че за управническата стратегия от ПП/ДБ не е имало оторизирани лица . ГЕРБ желаят да се знае кой носи отговорността за властта. Хората на Бойко Борисов припомниха, че ръководството се крепи на гласовете на ГЕРБ. В Министерски съвет си назначавали някакви хора без тях. С Томислав Дончев взели участие в две срещи за съгласуваност по какъв начин да се вземат решенията. Такава съгласуваност нямало и Атанасова посочи, че никой не я е питал за назначения. Че има земетресения в връзките призна.

Ние сме дали късмет на това държавно управление да съществува, сподели Томислав Дончев . В ГЕРБ имали сигнали, че се готвят злоупотреби на кметските избори в интерес на една партия против друга. Затова герберите са срещу тези схеми на мазохизъм, садизъм и самонараняване. Дончев е срещу Министерски съвет да се трансформира в комитет по трудоустрояване. Чакаме резултати, акцентира той. Трябвало да е ясно какво е държавното управление, по тази причина ГЕРБ желаят съдружно съглашение. Иначе Дончев предвижда мъчно битие. Абсурдно било ПП/ДБ да слагат условия, в случай че били в изолираност и изпитвали усложнения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР