ГЕРБ имат голям опит. Когато влязоха в тази сглобка всички

...
ГЕРБ имат голям опит. Когато влязоха в тази сглобка всички
Коментари Харесай

Депутат от ИТН: Искрите между управляващите партии могат да запалят нещо по-голямо

„ ГЕРБ имат огромен опит. Когато влязоха в тази сглобка всички мислеха, че те ще са мощните. Бойко Борисов това прави - цели да уязви сътрудниците си от ПП-ДБ “. Това съобщи в ефира на Euronews Bulgaria депутатът от „ ИТН “ Ивайло Вълчев във връзка напрежението във властта, провокирано от почналите митинги на земеделци и синдикати.

Според Вълчев, в случай че болшинството в Народното събрание продължава по този метод, то „ след изборите тези искри може да възпламенят нещо “.

Относно митингите на аграрния отрасъл, депутатът разяснява, че „ когато има проблеми в някой бранш, би трябвало да се приказва авансово, а не когато пристигна митинга пред вратата “.  По думите му „ през вчерашния ден беше показателно, тъй като за първи път на това ръководство му се случи да влязат протестиращи в София “. 

Вълчев дефинира митингите на земеделците като обективни, а ръководещите като „ лицемери “. „ Представители на ГЕРБ споделят, че си сменят позицията по няколко пъти дневно. Не изпитвам завист на господин Вътев (земеделският министър - б. р.), който се раздира сред 5 разнообразни неща “, сподели той.

Вижте повече в изявлението.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР