ГЕРБ има съпредседател, който по съвместителство е съпредседател и на

...
ГЕРБ има съпредседател, който по съвместителство е съпредседател и на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Делян Пеевски сутрин съпредседателства ГЕРБ, следобед - ДПС

" ГЕРБ има съпредседател, който по съвместителство е съпредседател и на Движение за права и свободи. Делян Пеевски заран ръководи ГЕРБ, следобяд Движение за права и свободи ".

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред Българска национална телевизия. И още веднъж повтори че процесът на договаряния е бил взривен от ГЕРБ, когато са разбрали, че Пеевкси ще загуби властта, която има във връзка с правосъдната система.

Иванов посочи, че няма подписано съглашение с ГЕРБ. И добави, че ръководещите са имали още 6 дни за договаряния и не е станало ясно за какво ГЕРБ са взривили процеса авансово.

" Има два обстоятелството, които са доста значими. Няма подписано съглашение. Няма документ приключен и подписан. Одобрението на писмен документ се показва единствено по един метод - автограф. Няма автограф. Всичко останало е метод да ни вкарват в непотребни диалози. Г-жа Назарян твърди нещо, което не може да потвърди ", разяснява Иванов.

Вчера депутатката от ГЕРБ Рая Назарян съобщи, че Иванов е одобрил съглашението, само че малко по-късно останалите водачи на " Продължаваме промяната - Демократична Бългрия " са отказали да го подпишат.

" Имаше още 6 дни, с цел да приключим този развой ", посочи Иванов, визирайки периода за договаряния по Конституцията.

И посочи, че " Продължавааме смяната - Демократична България " никога не са си помисляли да внасят състав на министерски съвет без утвърждението на другата мощ, както направи през вчерашния ден Габриел.

" Колегите от ГЕРБ по какъв начин си показват от тук нататък страната да бъде управляваа въобще.

Бяхме на ръба да получим доста мощен знак, да се отвори влизането в еврозоната. Всичко това с един замах беше изхвърлено през прозореца и се върнахме в политическата рецесия.

Видяхме доста ясно, че откакто сътрудниците от ГЕРБ схванаха, че съглашение с амбициозни промени, няма да може да бъде заобиколено, започнаха да търсят всевъзможен метод да взривят процеса.

Не знам госпожа Габриел какво е подписала. Те трябваше да основат симулативност, че не това е казуса. За това се прибягна към тази провокация ", сподели още Иванов.

Той заключи, че " Продължаваме промяната - Демократична България " не носят отговороност за неуспеха на договарянията.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР