ГЕРБ и СДС тръгват заедно към евроизборите с водач на

...
ГЕРБ и СДС тръгват заедно към евроизборите с водач на
Коментари Харесай

ГЕРБ и СДС обявиха листата си за европейските избори

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили потеглят дружно към евроизборите с лидер на листата българския еврокомисар Мария Габриел. От партията се оповестиха за дебата за бъдещето на Европа в идната акция. С възприятие за виновност за грешките, само че и горделивост от свършената работа - по този начин министър председателят Борисов прикани съпартийците си да влязат в акцията.

От ГЕРБ обявиха, че залагат на потвърдени персони в Евопарламента, народни представители от българския парламент и на млади лица.

В състезаните за утвърждение на идния евровот на челните места са депутатите, които и досега представляваха партията в Европарламента. Листата ще води Мария Габриел. Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Ева Майдел и Асим Адемов допълват първата петица. Шести е претендентът на Съюз на демократичните сили - Александър Йорданов. А седма е Лиляна Павлова - някогашният министър за българското европредседателство.

Председателят на ЕНП Жозеф Дол също изпрати своето обръщение, в което се споделя, че с обединяването на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще се зареди плана за Европа на ЕНП с още повече мощ и ефикасност.

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че е оптимист за Европа. Той беше безапелационен, че с грешките си ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ, която си взима записка и повече не позволява неточности.

ГЕРБ като член на ЕНП е загърбила егото си и е провела рационален и прагматичен разговор със Съюз на демократичните сили, увери шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов. ГЕРБ като член на ЕНП загърбила егото си провела рационален и прагматичен разговор със Съюз на демократичните сили. Днес повече от всеки път се нуждаем от това обединяване се чу на няколко пъти и от ГЕРБ и от Съюз на демократичните сили.

Именно за това обединяване заприказва министър председателят.
Бойко Борисов, министър-председател на България: Гледам надписите и гледай по какъв начин добре се получава,,Съюз на демократичните жители за европейско развиване на България в Европейската национална партия.
Бойко Борисов разкритикува десните партии, които се афишират срещу ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.
Бойко Борисов, министър-председател на България: За нашите съперници в ляво не желая да приказвам, тъй като те не са ми забавни. По ме е гняв за тези, които споделят, че са в дясно и се борят да имат един или двама евродепутати. И цялата им акция ще бъде срещу нашия съюз. Те не се бият с Българска социалистическа партия. Те една дума не споделят там. Напротив! Те ще имат за задача не да изпратят доста депутати или да ръководят. Тяхната задача е да разрушават нашия съюз. За да върнат Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи на власт.
След всички кавги и оставки в ръководството -,,Лошо ни удариха,, - повтори на няколко пъти Борисов и продължи, че ГЕРБ постоянно си понася наказванията, взема си записка и не повтаря повече своите неточности.
Бойко Борисов, министър-председател на България: Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си поставили добра обица на ухото, огромна обеца на ухото. Аз нямам подозрения, че тази листа е по-добра от всяка една. Така че ви не разрешавам да се вкарвате в говоренето на ненавист. Внимателно, с възприятие за виновност, с възприятие за горделивост от свършената работа по всяка една тематика.
Когато партията е мощна и сплотена, съперниците ще извадят всичко, с цел да разбият това, уверен е шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов.
Цветан Цветанов, заместник-председател на ГЕРБ: Дебатът, който започнаха нашите политически съперници е: опълчване, експанзия и битовизми. Ние желаеме да имаме спор за Европа и за бъдещето на Европа, а не спор, който да ни разделя и да не ни сплотява за дела.
Тезата за разделяне беше отхвърлена на няколко пъти.
Томислав Дончев, вицепремиер: За разделяне може да се приказва, когато хората се чудят кого да следват. за разделяне може да се приказва, когато хората се чудят в какво имат вяра. Ние имаме ли подобен проблем? Нямаме. Да, ние сме разнообразни. Едни са млади, други са още по-млади. Едни са умни, други са още по-умни. И по тази причина ние нямаме потребност от,,тарани, клинове, остриета, разбивачи и така нататък
Според лидера на листата Мария Габриел каква ще бъде акцията, европейска или не, завиви от всички.
Мария Габриел, еврокомисар, лидер на листата на ГЕРБ за евровота: Бих желала да насочва едно предложение към другите водачи на листи, претенденти за Европейски парламент: Нека дружно по време на тази акция определеим брой тематики, по които всички ще пазиме ползите на България в идващия Екологичен потенциал.
Историческата фраза на претендента на Съюз на демократичните сили Александър Йорданов прозвуча още веднъж.
Александър Йораднов, Съюз на демократичните сили: Днес е един прекрасен ден за българската народна власт.
И продължи, че същинската политика е изкуство на привличането в името на националните ползи.
Александър Йораднов, Съюз на демократичните сили: Желая да оказа помощ на общата ни идея и да изпитам още веднъж насладата от успеха над Българска социалистическа партия. Някога и ние - Съюз на демократичните сили побеждавахме Българска социалистическа партия. Политическа партия ГЕРБ продължи сините победи и укроти за дълго време упоритостите на българските социалисти още веднъж да яхнат България. Румен Христов, ръководител на Съюз на демократичните сили: Заедно ние ще успеем да реализираме резултат, който ще надвиши упованията на доста наши злонамерени коментатори.Бойко Борисов, министър-председател на България: Не ми се желае да споделям, че сме иделани, само че по-добри към момента няма.  Александър Йораднов, Съюз на демократичните сили: За положителното на България, за положителното на Европа! Победа! Цветан Цветанов, заместник-председател на ГЕРБ: Ето в този момент е моментът: Победа! Победа! Победа!
По традиция младежите на ГЕРБ отидоха в Централната изборна комисия, с цел да запазят традицията: партията първа да се записва за изборите.

От ГЕРБ ще показват националният си слоган на 7 април, а на 14-ти и платформата за идните евроизбори, с цел да заявят секторните политики, за които ще работят.
 © Снимки: БГНЕС  ​Мария Габриел е лидер на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ​Мария Габриел е лидер на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили
Мария Габриел е лидерът на евролистата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. На конгрес в зала 6 на НДК беше показана листата за идните европейски избори. На вота упр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР