ГЕРБ губят изборите в София, управлението ще изглежда по същия

...
ГЕРБ губят изборите в София, управлението ще изглежда по същия
Коментари Харесай

ПП-ДБ: ГЕРБ губят изборите в София, управлението ще изглежда по същия начин след вота

ГЕРБ губят изборите в София, ръководството ще наподобява по същия метод след вота. Това обявиха от " Продължаваме промяната - Демократична България " на своя конференция в централата на партията след разразилия се скандал с машините за гласоподаване, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Няма друга политическа партия, която да придвижи България напред, всичко друго към този момент сме го гледали ", съобщи Кирил Петков. 

Съпредседателят на ПП-ДБ съобщи, че упованията са му сътрудниците във властта да продължат да работят както до момента, а те щели да продължат да отстояват целите си: " Управлението след изборите ще наподобява по същия метод. Ние ще сме кардинални и ще отстояваме нещата, в които имаме вяра. Ако забележим, че тези правила се нарушават, ние няма да сме част от нещо, в което не имаме вяра ". 

Петков разяснява и ултиматума на Делян Пеевски да отпаднат машините: " През някакви микрофони да се дават някакви условия дали да има книжен избор, или не, като нито сме институция - нито ние, нито той, нито те, е безспорен ПР ". 

Според Атанас Атанасов би трябвало да се дефинира ролята на ДАНС в този скандал. Той попита за какво те се бъркат в изборния развой. 

Отхвърлена бе и хипотезата да се търси опция за основаването на държавно управление, само че без " Продължаваме промяната ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР