ГЕРБ е против всичко, което се случва в Украйна, тази

...
ГЕРБ е против всичко, което се случва в Украйна, тази
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага подкрепа за кабинета, иска БСП вън от властта

ГЕРБ е срещу всичко, което се случва в Украйна, тази война е реалност и би трябвало да се взимат решения. Формулата на сегашното ръководство е изчерпана, защото позициите на "Демократична България " и "Има подобен народ " са несъвместими с Българска социалистическа партия, а "Продължаваме смяната " не са решили на коя страна са. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия депутатът Тома Биков.

По думите му е неприемливо министърът на защитата и министър-председателят в една такава обстановка да имат разнообразни позиции.

"Няма да желаеме министри и постове, ще дадем поддръжка на Политическа партия, в случай че "Продължаваме смяната " са самостоятелни от Българска социалистическа партия и някои въздействия. Не сме водили диалози. Даваме им съвет да преформатират ръководството, което не е съответно на обстановката ", сподели Биков.

"Една от четирите партии в обединението се разгласи против глобите, само че не споделя какво би трябвало да се направи. Българска социалистическа партия предлага да излезем от Европейския съюз ли? България би трябвало да приказва в един глас с Европа, а България приказва на два гласа минимум. България е в разтърсено положение, тъй като обединението не взима ясно решение ", добави националният представител от ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР