ГЕРБ е обединен, ГЕРБ прави политика за хората. Това отговори

...
ГЕРБ е обединен, ГЕРБ прави политика за хората. Това отговори
Коментари Харесай

Маноил Манев за Божков: Когато имаш обвинения, си търсиш защита – било то през лъжи, рисунки, през бягане в чужбина

ГЕРБ е единен, ГЕРБ прави политика за хората. Това отговори депутатът Маноил Манев по отношение на офанзивите против ръководещата партия.

Той счита, че сега има общ фронт против ГЕРБ.

"Премиерът го е споделил не един път, че ние вършим политиката за българските жители. Това е мощната партия, мощния политик – да може да излезеш да удари по масата ", сподели пред Българска национална телевизия Манев.

Относно битката с олигархията той сподели, че има увереност и това води до офанзива. Похвали и интензивността на основния прокурор.

Пиарката на Борисов разруши операциите на Божков: В централата на Политическа партия ГЕРБ Ви посрещнах с господин Флориан Скала - основен изпълнителен шеф на bTV!

"Как да си го обясниш това, че всеки знае, че тръгнеп ли да го решавап тоя проблем, вълната против теб няма по какъв начин да ти се размине. Е, няма по какъв начин да не ти отговорят. Да я направиш тая крачка, това в действителност е държавническото отношение. Рискуваш имидж, уют и влизаш в тая борба. Това не мога да приема, да стоиш в профил да сочиш с пръстчето ", разяснява депутатът от ГЕРБ.

По мотив акциите на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от да качва карикатури и странни изказванията, Манев сподели:

"Аз професионално съм работил в Министерство на вътрешните работи 15 година Ако за хората това е нов метод на игра, във времето не е нищо ново. Като почнете от най-дребния джебчия - първото нещо, което го поучават юристите –атакувай ги ".

"Вижте, имаш повдигнати десетки обвинявания, прокуратура работи, съд работи. Ако някой в България може да каже, че прокуратура и съд не са свободни, ще си постави грях на душата. Когато имаш обвинявания, си търсиш отбрана – било то през неистини, рисунки, през тичане в чужбина. Всъщност най-после ще се произнесе съдът ", означи още депутатът от ГЕРБ.

Сподели, че му е необичайно и държанието на Българска социалистическа партия в тази връзка.

"Малко ми е необичайно, че в действителност най-чаровните представители на Българска социалистическа партия се хвърлиха да пазят тематиката с господин Божков. Странно ми е, разбирате ли? ", сподели Манев.

И най-после акцентира - "Той е разгласен по търсене със закон, той по закон би трябвало да се озове тук ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР