ГЕРБ дава Нинова на прокурор, ако стои зад протестите в

...
ГЕРБ дава Нинова на прокурор, ако стои зад протестите в
Коментари Харесай

Преглед на печата 22 юли

" ГЕРБ дава Нинова на прокурор, в случай че стои зад митингите в Странджа ", осведоми вестник " 24 часа ". Всекидневникът изяснява, че Тома Биков и Антон Тодоров са показали видео от Facebook, в което съгласно тях се вижда връзката на водача на Българска социалистическа партия с недоволните, които не позволяват да бъдат евтаназирани евентуално заболели от чума животнии. Самата Нинова отхвърли да разяснява тематиката на съвещанието на Българска социалистическа партия в НДК, показва още " 24 часа. "

" Нарушителите на пътя ще стават санитари за наказване ", написа в заглавие на първата си страница всекидневникът. " 24 часа " изяснява, че концепцията джигитите да поставят общественополезен труд в лечебни заведения, където се лекуват деца, потърпевши при произшествия, е една от рекомендациите в последния отчет на Пътна полиция. Това се предлага за първи път от институция на държавната власт, прецизира " 24 часа ". За да се реализра концепцията, тя би трябвало да бъде подкрепена от Министерския съвет, след което депутатите да трансформират Закона за придвижване по пътищата и Наказателния кодекс, добавя изданието.

" Българите слизат от колите и се качват на влака ", написа вестник " Телеграф " . Правителството възнамерява пасажерите да стартират да избират железопътния превоз откакто бъдат доставени новите влакове. През тази седмица кабинетът отпусна 100 млн. лв. за нови мотрисни влакове. Всекидневникът цитира думи на премиера Бойко Борисов, който на последното държавно съвещание е разпоредил на министрите да измислят по какъв начин хората да употребяват повече екологичния превоз, добавя " Телеграф ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР