Георги Валентинов е роден през 1993 г. в Стара Загора.

...
Георги Валентинов е роден през 1993 г. в Стара Загора.
Коментари Харесай

ММА боецът Георги Валентинов пред Lupa.bg: Простих на Златка, не е лош човек!

Георги Валентинов е роден през 1993 година в Стара Загора. Още на 10-годишна възраст Георги стартира да тренира таекуондо, само че очевидно там провокациите не са били на равнището, което той е търсил - по тази причина и взема решение да премине към ММА. Първата му професионална ММА борба е едвам на 18, когато за интервал от година той записва 6 дуела. В цялата си кариера Георги има присъединяване в България и в чужбина в разнородни шампионати, а преди няколко седмици се завърна от  Карибите, където се снима последния сезон на „ Сървайвър “. В шоуто той претърпя трансформация, сподели какъв брой е мощен и елементарни на Благой Георгиев, който му открадна Златка Райкова – някогашна избраница и на Жоро. Валентинов и Благой си простиха в шоуто и излязоха от него като най-хубави другари. Двамата са безапелационни, че ще запазят дружбата си. Пред кореспондент на Lupa.bg Жоро приказва за поуките от шоуто, прошката, за Златка, Благой, измените, спорта и любовта.

- Доволен ли си от представянето си в „ Сървайвър ”?

- Да, доста съм удовлетворен. „ Сървайвър ” е едно незабравимо прекарване за мен. Претърпях доста огромен позитивен катарзис. Срещнах доста и разнообразни хора и се усещам доста добре. Благодарен съм, че се случи тъкмо когато имах най-голяма потребност. Вътре осъзнах, че когато един или двама индивида ти кажат, че имаш проблем, може и да не се вслушаш в тях, само че когато 7-8 индивида ти кажат, че обещано нещо ти е проблем, е редно да се вслушаш в тях. Благодарение на Киро (певецът Кирил Хаджиев – Тино, б.а.) и препоръките, които ми даваше, след предаването потеглих на психолог. Чувствам се доста добре и съм му признателен.

- В България към момента се подценяват визитите при психолог и се гледа с подигравка на хората, които вървят.

- Да, тъй като хората не смеят да признават за своите проблеми и да приказват за тях. Крият се зад казуса, а той не се взема решение по този начин. Проблемът се взема решение на глас и няма проблем, който не може да бъде решен.

- Кое ти беше най-трудно в шоуто?

- Че нямах връзка с действителния свят. Не знаех дали родителите и околните ми са добре. Имах другар, който чака за трансплантация, само че първо трябваше да му се стабилизира положението. Не знаех нищо за него и се притеснявах. Най-много ми липсваше връзката с околните. 

- Зрителите видяха ли същинския Георги Валентинов?

- Мисля, че да. Видях доста позитивни мнения за себе си и това може единствено да ме радва. На моменти бях емоционален, само че виждам, че и това е коментирано позитивно. Винаги съм се стремял да бъда обективен.



- Вече имаш доста последователки. Свободно ли е сърцето ти?

- Да, свободно е. Не съм правил секс от 9 февруари. Това са повече от 90 дни.

- Какви са условията за дамата до теб?

- Трябва да гледаме в една посока за сериозните неща от живота. Да създадем семейство, да се поддържаме, да се разбираме, да се развиваме в своите области. Това са най-важните неща. Ако аз одобрявам рисковите спортове, а тя не, или пък аз вървя всяка неделя на черква, а тя един път в месеца – това не е проблем. Аз към този момент желая семейство и не се виждам с жена, която към момента желае единствено да излиза и не се е наживяла.

- Златка Райкова бе запитана в Инстаграм дали  ти си й крещял, а тя те отбрани и сподели – „ неприятният не е той, в противен случай. Той е добър човек в душата си. Не се заблуждавайте ".

- Не знаех, че го е споделила. Смятам, че тя към момента е прочувствена след тяхната разлъка (с Благой Георгиев, б.а.). Тя също не е неприятен човек и аз го знам.

- Би ли й дал прошка?

- Аз съм дал прошка от дълго време и на нея, и на Благой. Не съм Господ, че да ги осъждам. Това, че те постъпиха по този начин тогава, си е за тяхна сметка. Това е тяхната карма и връзката не им се получи.

- Наскоро се майтапеше с Благой, че ще взе участие е „ Ергенът ”. Ти би ли взел участие?

- Не знам, не съм се замислял. Бих помислил, в случай че след време към момента съм свободен.

- Снежана Макавеева сподели, че Божана Кацарова се опасява за живота си поради теб?

- Това е прочувствено изявление, което е под въздействието на апетит и изнервеност. И със Снежана, и с Божана сме в прелестни връзки. И двете потвърдиха, че са доста мощни дами, настрана са се потвърдили и в своята сфера. Ние сме доста близки и се чуваме съвсем всеки ден.

-  Смяташ ли, че всички участници бяха себе си в шоуто?

- Не, само че това е персонален избор. Всеки самичък взема решение какво ще покаже и разкрие от себе си. Аз бях същински. Всеки един ден виждам да бъда по-добрата версия на себе си.

- С кого от останалите ще останеш в другарски връзки?

- С Благой сме най-близки, възвърна се другарството ни. С всички останали съм в естествени и положителни връзки.

- Имаше клюки, че  Благой живее във вас?

- Не, нелепости. Той си има дом. Всеки си живее самичък, не живеем дружно.

- Какво те стимулира да продължиш, когато нещо в живота не се получава?

- Винаги е най-лесно да се откажеш и постоянно е алтернатива. За мен най-силните мъже са тези, които се изправят когато паднат и по-късно още веднъж не престават.

- Какво може да те вбеси?

- Предателството и лъжата. Аз съм човек на дейностите, не на думите.

- Ти си мощен физически мъж. В последно време от ден на ден дами стават жертви на домашно принуждение. Какво мислиш по въпроса?

- Това са слаби и комплексирани мъже, които нямат смелостта да дойдат в залата по ММА и вътре да си изкарат каквото имат. Има много неуверени мъже, които виждат, че дамите им са харесвани и от други, само че те самите не се усещат почтени за половинката си и това ги комплексира. 

- Ти ревностен ли си?

- Само в случай че ми дават мотив, само че мисля, че нещата завършват, в случай че се стигне до такава степен.

- Ти си мощно набожен. Как стана толкоз религиозен?

- Още от дете съм набожен. Родителите ми ме водеха постоянно на черква, само че през 2012 година Станислав Недков – Стъки ме вкара във вярата с книги, причестяване, изповеди.

- Какво ти следва след „ Сървайвър ”?

 - Имам няколко плана. Отварям своя фешън линия. Правя ютюб канал за здраве и спорт. Искам да продължа с ММА кариерата си след паузата, която имах. Година и половина не съм се бил, само че напълно скоро се надявам да се завърна на кръга.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР