Георги Семерджиев и ексиграчът от националния отбор Иван Бандаловски са

...
Георги Семерджиев и ексиграчът от националния отбор Иван Бандаловски са
Коментари Харесай

Семерджиев и Бандаловски пребили дядо, футболистът отрича

Георги Семерджиев и ексиграчът от националния тим Иван Бандаловски са пребили дъртак в столичния кв. „ Хаджи Димитър “ преди 10 години, а делото против тях към момента е на първа инстанция.

Точно в деня след кървавата злополука, при която починаха две млади девойки, е трябвало да се явят на следващото съвещание.

На 6 юли 36-годишният Семерджиев към момента се укриваше и не беше задържан, написа " Телеграф ".

„ Няма нищо такова. Не ме тормозете. Няма какво да разясня “, разяснява в петък пред „ Телеграф “ Бандаловски, запитан ще се яви ли на идващото съвещание, което е планувано през октомври.

Междувременно стана ясно, че тестът на Семерджиев е позитивна за опиати. Той е бил с метамфетамин в кръвта. Изследването обаче беше направено повече от 30 часа след ареста му.
Процесът
Семерджиев и Бандата са подсъдими за нечовечен побой над възрастен човек през май 2012 година Те го плашили и с мачете. Нанесена му е междинна телесна щета, написа в кориците на делото.

Интересна детайлност обаче е, че процесът потегля изначало поради промяна на правосъдния състав. Има голям брой анулирани съвещания поради отсъствие на някого от подсъдимите или техен юрист. До храма на Темида няколко пъти към този момент са призовавани и служители на реда от столичното 5-о РПУ, които са разследвали жестокия побой.
Дизел
Георги Семерджиев се проверява и за кражба на гориво от бензиностанция, оповестиха от прокуратурата. На 3 юли – два дни преди кървавия случай на бул. „ Черни връх “, на обект на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ дошъл лек автомобил с немска регистрация.

Спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво.

Впоследствие водачът тръгнал, без да заплати сметката, а бензинджиите подали сигнал на тел. 112.

В хода на следствието очевидец е декларирал, че лидерът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е лицето, провокирало злополуката с две починали млади дами.

Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.

Снимки-колаж:Бойко Кичуков/ " Телеграф "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР