Георги Първанова вкара малката Чакърдъкова в политиката Мария Чакърдъкова се кандидатира

...
Георги Първанова вкара малката Чакърдъкова в политиката
Мария Чакърдъкова се кандидатира
Коментари Харесай

Пито-платено: Първанов вкара малката Чакърдъкова в политиката!

Георги Първанова вкара дребната Чакърдъкова в политиката

Мария Чакърдъкова се кандидатира за общински консултант в родния Гоце Делчев. Тя е в листата на лявото обединяване „ Левицата “, клюкарят нейни съграждани. Тя е с протекциите на някогашния държавен глава, чиято партия АБВ също е част от лявото съдружие.Така дребната Чакърдъкова прави внезапен завой от специалността си на певица на национални песни.

Бившият президент питае топли усеща към Николина Чакърдъкова. Въпреки че не парадира с другарството си с някогашния държавен глава, македонският славей е споделяла, че имат взимане-даване с Първанов и постоянно се чуват.

„ От 35 години съм на сцената и имам другари от всички пластове. Професията ми е дала опция да се срещам с доста и разнообразни персони. Някои известни, други не толкоз. Имам дългогодишни приятелки, с които се виждаме и вървим по екскурзии.С господин Първанов постоянно се чуваме, пея на негови персонални и публични събития. Но мога да намирам общ език с всеки “, разкрива Николина Чакърдъкова.

Около дъщеря й Мария Чакърдъкова неотдавна избухна скандал. Зет й, някогашен ММА войник Симеон Бакалов, бе забъркан в меле в селска механа.Той потвърди, че не е използвал дрога, както се мълвеше. И стана ясно, че е разграничен с майката на двете си деца-Мария Чакърдъкова. А слуховете, че Първанов си има падалка по нея, по тази причина й прави подобен великодушен жест, не стопират.

Инфо: Ретро

 

 

 

Тагове: Мария Чакърдъкова Николина Чакърдъкова Георги Първанов Първанов общински съветник Левицата Георги Първанов и Мария Чакърдъкова народна певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР