Георги Марков се връща победоносно в листата на ГЕРБ, съобщи

...
Георги Марков се връща победоносно в листата на ГЕРБ, съобщи
Коментари Харесай

Георги Марков се връща в листите на ГЕРБ

Георги Марков се връща победоносно в листата на ГЕРБ, заяви ПИК, цитирайки свои източници в партията. Решението е пристигнало, макар декларираната от някогашния парламентарен арбитър позиция, че не желае да е част от бъдещия парламент.

Причината е, че той е получил доста номинации от членовете на партията в София, макар че е от гражданската квота, а не член на ГЕРБ. Затова е бил поканен още веднъж да се включи в акцията на партията, която за първи път на парламентарни избори се явява в коалиция - със Съюз на демократичните сили. В зората на демокрацията Марков бе едно от най-знаковите лица на Съюз на демократичните сили.

Марков ще бъде част от листите на ГЕРБ в София, най-вероятно ще се състезава от гражданската квота в 24-и МИР заяви още ПИК.

" Бойко ми телефонира. Каза, че има потребност да съм в листите на ГЕРБ. Приятел (от 25 г.) в потребност се познава, по тази причина се съгласих. Искам да оказа помощ на Бойко да стане европейски първенец с пет следващи победи, една повече от Меркел и Орбан ", съобщи по този мотив Марков пред ПИК.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР