Георги Карчев-Карчо е единственият от арестуваните за боя в бургаско

...
Георги Карчев-Карчо е единственият от арестуваните за боя в бургаско
Коментари Харесай

Само Карчо от биячите в бургаската плажна дискотека иска свобода, Белото и Колев кротуват в ареста

Георги Карчев-Карчо е единственият от задържаните за багра в бургаско заведение, който е внесъл искане за смяна на мярката си за неотклонение, която му наложи Районния съд в неделя, оповестява „ Флагман “.

Според неофициална информация съвсем до края на вчерашния работен ден не е имало импортирано искане от Петър Ганев-Белото и Димитър Колев. Първият, сходно на Карчо, остана зад решетките, а Димитър Колев бе пуснат под домакински арест.

Нови разкрития към кървавия всеобщ пердах на бургаските мутри, изплуваха имената на Карчо и Попчето

При това състояние на следващия ден в 14 часа Окръжният съд в Бургас ще прегледа на въззивна инстанция ограниченията на задържаните за екшъна в известно плажно заведение. Не е изключено преди приключването на крайния период и другите двама арестувани – посредством юристите си, да са поискали смяна на ограниченията си.

Припомняме, че тримата настояват, че нямат нищо общо с екшъна в хитовото заведение. На първа инстанция юристите им приканиха настояването на прокуратурата за задържане под стража въобще да не се преглежда, до момента в който съдебно-техническата експертиза на охранителните камери не потвърди, че тримата са били в бара и са взели участие в екшъна.

Карчев, Ганев и Колев резервираха безмълвие в неделя и не пожелаха да оповестят какво е алибито им и къде въобще са били през въпросната вечер.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР