Георги Кадиев плащал сметките на бившата кметица на Младост Десислава

...
Георги Кадиев плащал сметките на бившата кметица на Младост Десислава
Коментари Харесай

Кадиев плащал сметките на Иванчева. Ето за какво

Георги Кадиев плащал сметките на някогашната кметица на „ Младост ” Десислава Иванчева. Това разкри самият той в изявление за бТВ.

Нормална страна поддържаше 100% Иванчева за кмет на „ Младост ”, издигнахме я, подкрепяхме я, платихме акцията й – 17 000 лева, сподели Кадиев. И заяви, че в кметските избори Иванчева един лев не е дала за акцията си.

Спомням си, че садихме дръвчета – 5 дръвчета по 20 лева Тя ми се обади и изиска да ги платим. 100 лв. – платихме ги, сподели Кадиев. Той заяви, че тогава Иванчева държала магазин чартърен. И описа, че му се обадила и поискала да й поемат наема, тъй като е в акция и не можела да го заплаща. 1000 лева – поехме го, сподели Кадиев. Той изясни, че „ Нормална страна ” се е разграничила от Иванчева не поради делото против нея, а болести политиката й в общината. Имахме двама зам.-кметове от „ Нормална страна ”, само че те се разграничиха, сподели Кадиев, който в този момент е в необятна лява коалиция за изборите на 11 юли с Корнелия Нинова.  И разяснява, че думите на Иванчева по какъв начин си е направил пиар на неин тил, са непризнателност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР