Георги Иванов-Гонзо също се впусна в надпреварата за президент на

...
Георги Иванов-Гонзо също се впусна в надпреварата за президент на
Коментари Харесай

Георги Иванов-Гонзо на среща с футболната общност в Бургас в битка за президентския пост в БФС

Георги Иванов-Гонзо също се впусна в конкуренцията за президент на Българския футболен съюз /БФС/. Припомняме, че Борислав Михайлов подаде оставка след дългогодишно ръководство на футболната ни централа под натиска на всеобщи митинги и необятно публично неодобрение. 

Днес Георги Иванов се срещна с представители на футболната общественост в Бургас и жители .

Неговата кандидатура бе издигната единствено преди няколко дни – на 19 февруари , точно от тим от регионалните групи в Бургаско – ФК „ Ахелой “ . Новината бе доказана и от ръководителя на Управителния съвет на клуба Георги Харизанов. 

В същото време малко по-рано Славия поддържа Михаил Касабов за президент на БФС . В момента той е зам.-председател на футболната ни централа и краткотрайно е поел ръководството й след оставката на Борислав Михайлов. Все още не е ясно дали и Касабов ще се кандидатира за нов президент на БФС. 

Кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо бе коментирана от някогашния селекционер на младежкия народен тим – Александър Станков . Той се изрече извънредно сериозно към неговата номинация . Нещо повече. Каза, че кандидатурата е без коментар и уточни, че и той желае да бъде неврохирург и да оперира в клиниката в Хановер. 

Станков изрази и подозрения за нечиста игра при идния на 15 март избор на нов президент на БФС. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР