Георги Иванов гласи първа голяма промяна, откакто бе избран за

...
Георги Иванов гласи първа голяма промяна, откакто бе избран за
Коментари Харесай

Бивш директор на Локо пред завръщане в БФС

Георги Иванов гласи първа огромна смяна, откогато бе определен за президент на БФС, написа „ Тема Спорт “. Гонзо ще предложения някогашния началник в Левски– Павел Колев, да размени Борислав Попов на поста изпълнителен шеф. Ако се стигне до сходна рокада, тя ще се реализира при започване на лятото, след края на шампионата. Новоизбраният президент анонсира, че до тогава ще пипа леко, само че по-късно ще има разбърквания по комисиите, които ръководят другите звена във футбола. Колев към този момент е работил в централата, като сред 2015 и 2019 година е зам.-изпълнителен шеф точно на Борислав Попов. За последно той бе началник в Локо Пд.
Прочетете още
След като 18-годишното ръководство на Борислав Михайлов завърши, а Йордан Лечков и Емил Костадинов напуснаха Изпълкома, Попов остава най-дълго задържалият се началник в БФС. Той е изпълнителен шеф от далечната 2006 година.

Павел Колев стартира кариерата си като състезателен публицист във вестник „ 24 часа “, където прекарва 13 години. През 2009 година става пресаташе на Българския футболен съюз, като по-късно е назначен за началник на отдел „ Връзки с обществеността и медии “. От 22 юни 2015 година е заместник-изпълнителен шеф.

През 2019 година напуща БФС, с цел да оглави като изпълнителен шеф Левски, за което е поканен от тогавашния притежател на клуба Спас Русев. Напусна „ Герена “, откакто Наско Сираков получи акциите на сините. През това лято зае същата позиция в Локомотив Пловдив, като няколко месеца по-късно разкри обществено притеснителни елементи за финансовото положение на смърфовете. В началото на март хвърли оставка и по-късно се причисли към екипа на претендента за президент на БФС Георги Градев.

Така Павел Колев ще се трансформира в следващия „ противник “ на Гонзо в изборите за президент на централата, който той ще предложения да работят дружно. Както през вчерашния ден писахме, Михаил Александров е измежду обсъжданите имена за нов отговорник за националните тимове и механически шеф в Бояна. Бившият футболист на Лудогорец бе част от щаба на Димитър Бербатов.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР