Георги Христов никога не е крил разочарованието си от България

...
Георги Христов никога не е крил разочарованието си от България
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Престъпници спряха Георги Христов да се върне в България!

Георги Христов в никакъв случай не е крил разочарованието си от България – само че не от родината си, която обожава, а от страната. За нея са сериозните думи, обидата и откровената злоба на огромния артист. Той не за първи път признава, че точно това е главната причина да живее в чужбина. От години той е надалеч и от сцената, където другояче бяхме привикнали да го виждаме постоянно, написа " ШОУ ".

„ Не пребивавам и скоро няма да пребивавам в тази прелестна страна, която обичам и ми е татковина! Защото рекета и закононарушенията на и от държавните нарушители, няма да понасям и приема! Ще се прибирам единствено за срещи с моята аудитория! Обичам Ви!”, написа изпълнителят в персоналния си фейсбук профил.

А под статуса му предстоящо има лавина от одобрителни мнения от негови действителни и виртуални другари. Голяма част от тях, несъмнено, показват и съжалението си, че любимецът им живее толкоз надалеч от родината си.

Припомняме, че в края на юни Георги Христов подвигна на крайници Шумен с прочувствения си авторски театър „ Моят път”, траял над 2 часа. Тогава публиката го вика четири пъти на бис, засипвайки го с лавина от цветя и неспирни овации. А изпълнителят на „ Черно и бяло” даде обещание на феновете си, че това е едвам началото и е благополучен, че срещите му с родната аудитория, които ще продължат и есента из цялата страна, стартират точно от Шумен.

Всъщност турнето „ Моят път” е и огромното прочувствено завръщане на артиста на огромната сцена.

Анелия ПОПОВА

ОЩЕ РАЗТЪРСВАЩИ НОВИНИ И ИСТОРИИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР