Георги Харизанов, основател на близкия до ГЕРБ Институт за дясна

...
Георги Харизанов, основател на близкия до ГЕРБ Институт за дясна
Коментари Харесай

Близкият до ГЕРБ Георги Харизанов оглави телевизия Европа


Георги Харизанов, създател на близкия до ГЕРБ " Институт за дясна политика ", е новият изпълнителен шеф на телевизия " Европа ". За смяната в управлението заяви медията посредством прессъобщение.

Харизанов, който поема поста от 20 ноември, ще продължи да води предаването " Реакция " - взаимен план на малкия екран с Института за дясна политика, което се излъчва в неделя от 20 до 22 ч.

Георги Харизанов нашумя в първия кабинет на Борисов, по чието време оглавяваше " Напоителни системи ", чийто принципал е Министерството на земеделието. След следствие на блога " Отворен парламент " стана ясно, че през 2012 година Харизанов няма тапия за висше обучение. По-късно тогавашният министър Мирослав Найденов съпостави от парламентарната естрада Хазиранов с Бил Гейтс – общото сред двамата било, че нямат тапия за висше обучение.

Кабелната новинарска телевизия има 16-годишна история. Тя е учредена от Емил Стоянов, брат на експрезидента Петър Стоянов, а първата ѝ емисия е излъчена на 14 април 2001 година в студиото ѝ в Пловдив. Медията има две студиа - в Пловдив и София. Тя има и дълготрайни контракти за продан на информация и излъчвания с " Ройтерс " и " Дойче веле ". През 2011 година става член на Асоциацията на комерсиалните малките екрани в Европа (ACT) - най-голямата европейска медийна организация.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР