Георги Гергов бе избран с 90 гласа за лидер на

...
Георги Гергов бе избран с 90 гласа за лидер на
Коментари Харесай

Избраха Георги Гергов за лидер на БСП - Пловдив

Георги Гергов бе определен с 90 гласа за водач на Българска социалистическа партия в Пловдив. Така той към този момент е отпред на социалистите в града, и в региона.

Изборната конференция даде сериозна преднина на Гергов пред съперника му Иван Петков-Бебето, за който гласоподаваха 24 делегати. Другите двама претенденти Юри Хоптериев и проф. Христо Бозуков събраха останалите гласове.

Гергов сподели: „ Може да спорим, може да си приказваме, само че да се плюем, не е другарско ". Той прикани на това всеобщо събитие да се постави край. Георги Гергов съобщи, че от тази конференция би трябвало да се тръгне на борба за хората, за младите, за бъдещето.

„ Нямаме разграничение по стратегическия въпрос „ Ще я водим ли тази борба? Съзнание, увереност и цел - това би трябвало да ни сплотява. Трябва да застанем зад младежите и ще покажем, че сме мощ. Вярвам в тях и тяхната сила ", посочи Гергов. В умозаключение изясни: „ Дори и когато не сме на едно мнение, всеки от нас би трябвало да надгражда, а като прелеем от престижа си, ще спечелим още на идващите избори ".

Конференцията бе закрита за посетители и медии, поради противоепидемичните ограничения свързани с неразпространение на Ковид-19.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР