Георги Георгиев, водач на листата във Видин на Българско национално

...
Георги Георгиев, водач на листата във Видин на Българско национално
Коментари Харесай

Кандидат за депутат взриви ефира на родна телевизия с неприличен жест

Георги Георгиев, лидер на листата във Видин на Българско национално обединяване (БНО), взриви ефира на Българска национална телевизия с непристоен жест. Кандидат-депутатът съвсем сподели междинен пръст, говорейки за своите политически съперници и акциите, които водят. 

Георгиев гостува в Българска национална телевизия, с цел да показа на своите кандидат-избиратели главните цели и цели на партията си. Вместо това той се впусна в размисли и съобщи, че няма да взе участие в тази " матрица ". 

" Днес нямахме предизборни срещи, няма и да имаме. Ние го обявихме. Опитахме се да обединим доста качествени персони и организации, само че те се разпиляха. Ние не желаеме да участваме в този политически фарс, който се случва, и няма да водим акция, до момента в който не бъде изменена системата ", стартира той.  

" Залагаме на малко или доста да просвещаваме хората. Под акция имам поради, че няма да вървим и да си обличаме новите тениски с надпис с номер 3 и да се бутаме в наводнените села.

Да вървим с професионален фотограф и да вършим безсмислени акции. Няма да плащаме за рейсове на Нешка Робева или концерти на Слави Трифонов.

Няма да вършим свидливост по площадите, да лепим плакати, да слагаме билборди. Ако това имате поради под акция, бих споделил по този начин ", сподели още Георгиев и направи непристоен жест, с който възмути водещата на " Още от деня "   Надя Обретенова. 

Обретенова незабавно реагира и сподели, че това не е възпитано и се извини на феновете. 

Не беше умишлено, извини се претендент депутатът. 

Обретенова обаче добави, че в случай че по този начин Георгиев поддържа връзка с гласоподавателите кандидат депутатът не е намерил подобаващия метод. 

Георгиев обаче изригна: " Ама апелирам ви се, дори не показах жест. Само споделих. Хората демонстрират междинен пръст в Народното събрание и аз мога да си го разреша ". 

Обретенова отново го прикани да не демонстрира нецензурни жестове. Дай да не задълбаваме, отвърна ѝ Георгиев и продължи с тирадата си. 

" Не желаем да влизаме в тази матрица, в която хората излизат и хвърлят милиони за акции, вместо да ги дарят на нуждаещите се. Партиите се чудят по какъв начин да хвърлят милиони за всевъзможни нелепости и единствено месец преди изборите се сещат за хората. Затова отхвърляме да участваме  в тази енергийна глупост и неистина и едни заучени мантри ", сподели той. 

Водещата му напомни, че задачата на това интервю  е да споделите главните си послания, цели и политики и го попита по какъв начин да вземем за пример ще реши казуса с инфлацията. 

Хората си мислят, че колкото са по съществени на монитора, толкова са по огромната работа. Трябва да има обич. Това е разковничето, което желая да ви кажа. Как ще сменим системата, като идват изроди в човешки тела? 

Хората на политическия хоризонт нямат душа, това са чуждопоклонници. Не знам дали извършват непознати ползи. Факт е, че унищожиха страната. Проблемът би трябвало да бъде изкоренен. Проблемът е, че даваме власт на хора, които са " олиго май френд ", продължи обаче Георгиев. 

След това той напомни по какъв начин хората щели да бият Кирил Петков с лопатата. По думите му НБО имала всевъзможни експерти и хората би трябвало да гласуват за тях. 

Последното му обръщение обаче бе " хората да вършат каквото си желаят, тъй като те са апостоли на свободата ", написа Блиц.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР