Георги Г. Снимка: Искра.бг Броени минути продължи заседанието на Окръжния съд

...
Георги Г. Снимка: Искра.бг
Броени минути продължи заседанието на Окръжния съд
Коментари Харесай

Съдът реши за броени минути: Георги Г. остава за постоянно в ареста, за да не се самоубие

Георги Г. Снимка: Искра.бг

Броени минути продължи съвещанието на Окръжния съд в Бургас , на което трябваше да бъде решено дали Георги Г., умъртвил по изключително нечовечен метод своята майка Рада Гешева, да бъде оставен за непрекъснато в ареста . Това бе доказано от магистратите. 

Оказа се, че такова е настояването освен на държавното обвиняване, само че и на юриста на 24-годишния мъж Ваня Радиева. Тя изясни, че в случай че бъде пуснат под домакински арест, той няма да може да се лекува. 

В залата бе изказана и тезата, че в случай че излезе на независимост, Георги Г. може да се самоубие . В същото време прокурорът по делото бе безапелационен, че по време на съвещанието обвиненият е бил изцяло съответен.

Ангел Георгиев изясни пред публицистите, че Георги Г. страда от лека форма на шизофрения , само че това щяло да бъде потвърдено от движимостите лица, които ще изготвят психиатричната експертиза. 

 

След произнасянето на мярката юристът на 24-годишния мъж Ваня Радиева акцентира, че той смята, че неговият лекуващ психиатър и майка му са му давали медикаменти , които да го увредят. Освен това по-рано стана ясно, че той въобще не е смятал Рада Гешева за. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР