Георги Блажев е имал сериозна връзка само с бившата си

...
Георги Блажев е имал сериозна връзка само с бившата си
Коментари Харесай

Георги Блажев имал сериозна връзка само с бившата си жена

Георги Блажев е имал сериозна връзка единствено с някогашната си жена. Почитателките му са озадачени - най-много, тъй като не става дума за слух, а за самопризнание. Писателят, който от този тв сезон е измежду панелистите в предаването „ На кафе ”, направи изненадващото признание в инстаграм профила си, където води рубриката „ Виртуален бар ”. Георги Блажев стигна до съкровената изповед в диалог с госта си Стефан Николов, мъжа на шефката си Гала. Писателят искаше детайлности за тяхното запознанство, а след това и мъжки препоръки за дамите, когато „ сервира ” сърпрайза за всички свои последователки.

„ Опитът малко ми липсва... Аз действително 13 години - от 16-ата до 29-ата си година някъде бях с една и съща жена. Явно съм бил моногамен. Изведнъж някъде на 30 започнах да го въртя този опит и се сюрпризирам и се изучавам в придвижване от някакви неща ”, признава Георги Блажев.

Това е втора вест, която споделя за себе си, откогато се причисли към екипа на предаването „ На кафе ”. Дни откакто зае мястото си измежду панелистите през септември, Блажев разгласи, че е разведен . В началото на предходната година той бе представян като женен мъж, който чака раждането на сина си. След това Георги сякаш говореше повече за професионалните си занимания, в сравнение с за персоналния си живот. Затова и не се разбра по кое време е съумял да се разведе. Сега пък, преди дни, стана ясно, че единствената сериозна и дълга връзка, която е имал, е тази с към този момент някогашната му жена и майка на сина му. Не е ясно по кое време се е разделил с някогашната си жена, само че надали е имал задоволително време, с цел да натрупа кой знае какъв опит в любовта, считат феновете му. Още повече, че Георги Блажев е създавал усещане за сериозен, уталожен мъж, който търси не неангажиращи случки, а половинката си. Затова фенове небрежно допуснаха, че нищо чудно връзката с някогашната му жена да е освен единствената сериозна, а и изобщо единствената, която е имал.

След спонтанната и изненадваща изповед на Георги Блажев, тези дни имаше нов мотив за разсъждения върху персоналния му живот. В скорошно изявление писателят отново загатна, че е имал единствено една сериозна връзка и в това време, неразбираемо за какво, вся комплициране като употребява множествено число, когато приказва за любовите си: „ Наблюдателен съм бил през годините по отношение на връзките, които съм имал. Постовете ми в обществените мрежи, които са най-харесвани, са свързани с връзки, с гаджета, със зарязвания, с някогашни, със сватби, с деца. За моите години, макар че не съм имал кой знае какъв брой връзки, всяка от тях съм я прекарал или през женитба, или през бракоразвод, дете, аз съм зарязвал, мен са зарязвали.. ”. Както е известно, Георги е имал един брак, стигнал до бракоразвод, и едно дете. Какво има поради, говорейки за гаджета и по кое време тъкмо е имал такива, остава тайнственост. От последвалите обяснения на Георги Блажев излиза наяве, че има дами, с които е желал да бъде, вярвал е, че им е писано да са дружно, само че уви, не се е случило. Това не го тормози. Смята, че по-големият проблем е, когато не си подготвен да пуснеш желанието и допуснеш да те обсеби. С усещането е, че доста младежи „ мъчно пускат отровни връзки ”. Георги Блажев признава, че е имал този проблем, само че към този момент го няма. Разбира се, тази смяна не става бързо, трябват „ малко плесници в живота ”.

Писателят и тв звезда се разказва като мъж, който елементарно позволява дами до себе си . Не се опасява да демонстрира възприятията си, не е от тези, които чакат дамата да направи първа крачка. Харесва това си качество. В същото време не желае да се „ хвърля доста ”, тъй като са му се случвали и произшествия. Покрай една такава се появява синът му. Георги акцентира, че с някогашната му жена Кристина Бодурова, която до скоро бе част от екипа на Мартин Карбовски, са в прелестни връзки. Писателят, който постоянно е правил усещане с възприятието си за комизъм, признава, че постоянно се обръща към себе си. Случва се да се замисля над живота си и грешките, които е допускал. Все отново счита, че се оправя обичайно. Отбелязва, че хората са нетърпеливи и в работата, и в любовта. В последна сметка той е удовлетворен, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР