Генералният секретар на УЕФА Теодор Теодоридис обяви, че не е

...
Генералният секретар на УЕФА Теодор Теодоридис обяви, че не е
Коментари Харесай

От УЕФА: Възможно е да изключим Реал, Ювентус и Барселона от Шампионска лига

Генералният секретар на УЕФА Теодор Теодоридис разгласи, че не е изключено Ювентус, Реал (Мадрид) и Барселона да бъдат изключени поради присъединяване им в Суперлигата.

" Могат ли да бъдат изгонени от Шампионската лига? Има такава опция. Ако даден клуб не съблюдава разпоредбите, той може да бъде изпъден. Зависи от тях. Заслужава да се означи, че всички клубове са се съгласили с разпоредбите.

Бих желал да поясня нещо, тъй като някои обстоятелства са били интерпретирани неправилно. Това, което се случва, не е персонално решение и няма нищо общо с президента на УЕФА или Изпълнителния комитет на УЕФА.
 Челси със седем представители в идеалния тим на ШЛ, Роналдо го няма
Челси със седем представители в идеалния тим на ШЛ, Роналдо го няма

Вижте всички 23 футболисти, които попаднаха в състава на УЕФА

В УЕФА имаме ясно разделяне на управляващите, като изпълнителната и правосъдната власт, от една страна, и самостоятелната правосъдна власт, от друга. Нито президентът, нито аз можем да повлияем на работата на правосъдната система. Независимите правосъдни органи вземат самостоятелни решения - би трябвало.

Тези три клуба се смятат за едни от най-хубавите в света, за какво да чакаме да не се състезават? Но несъмнено, за УЕФА всички клубове са идентични, полезности като почитание, спортни заслуги и равно отнасяне са предпазени.

Ако са нарушили разпоредбите, те би трябвало да се изправят пред последствията, които ще бъдат избрани от самостоятелни органи ", сподели Теодоридис.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР