Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш отново призова за дългосрочно

...
Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш отново призова за дългосрочно
Коментари Харесай

Гутериш: Палестинците преживяват една от най-мрачните глави в своята история

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш още веднъж прикани за дълготрайно помирение в Ивицата Газа и освобождение на всички заложници , държани от палестинските екстремисти, цитира думите му Би Би Си.

Палестинците са изправени пред една от най-мрачните глави в своята история , сподели Антонио Гутериш в изказване преди Международния ден на взаимност с палестинския народ.

Шефът на Организация на обединените нации още веднъж осъди, само че сподели, че тя не може да бъде " опрощение за групово наказване на палестинския народ " .

Гутериш неведнъж е бил, който го упреква, че се пробва да оправдае офанзивата на " Хамас ", изключително откакто сподели, че.

В изказването си генералният секретар на Организация на обединените нации приканва за " трайно филантропично преустановяване на огъня, безграничен достъп до животоспасяваща помощ, освобождение на всички заложници, отбрана на цивилните и завършек на нарушаванията на интернационалното филантропично право ".

Както съобщихме по-рано,. В същото време се възнамерява да продължи освобождението на заложници и палестински пандизчии от израелските затвори. за заличаване на " Хамас " незабавно щом групировката спре да освобождава заложници.
 Гутериш: Две страни е решението за рецесията в Израел
Гутериш: Две страни е решението за рецесията в Израел

Изрази ужаса си от броя на починалите, измежду които са и доста деца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР