Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг проведе разговори с външните

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг проведе разговори с външните
Коментари Харесай

Столтенберг пред Полша, Естония, Латвия и Литва: НАТО е готов да възпре всяка агресия


Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг организира диалози с външните министри на Полша, Естония, Латвия и Литва , разиска рецесията в Беларус и обстановката с Алексей Навални , се показва в изказването на Северноатлантическия алианс.

" Генералният секретар акцентира, че НАТО следи от близко развиването на обстановката в Беларус и прикани беларуските управляващи да показват цялостно ценене на главните права, в това число свободата на словото и правото на кротичък митинг. Той също по този начин изрази сериозна угриженост по отношение на на фигури от опозицията, призовавайки техните неприемливи нарушавания на интернационалните правила ", се споделя в него.
 Лукашенко разгласи, че може би е бил на власт прекомерно дълго
Лукашенко разгласи, че може би е бил на власт прекомерно дълго

" Да, може би прекалих малко "

" Всички съдружници поддържат суверенна и самостоятелна Беларус . И Минск, и Москва би трябвало да зачитат правото на белоруския народ да дефинира личното си бъдеще ", разяснява Столтенберг.

Според Столтенберг, " Алиансът остава внимателен , строго защитителен и подготвен да възпира всяка експанзия против съдружниците в НАТО ".

" В района няма струпване на НАТО и министрите се съгласиха с генералния секретар, че никой не би трябвало да употребява неоснователни изказвания като предлог за репресии против мирни белоруски протестиращи ".

Генералният секретар на НАТО и външните министри разискаха обстановката с Навални . " Съюзниците са обединени в осъждането на тази офанзива и приканват Русия незабавно да показва бистрота и да притегли виновните лица към правораздаване. Съюзниците също по този начин приканват Русия неотложно да разкрие съответната информация пред Организацията за възбрана на химическото оръжие ".
 НАТО вижда офанзива против Алианса, упорства Русия да покаже цялата си стратегия
НАТО вижда офанзива против Алианса, упорства Русия да покаже цялата си стратегия " Новичок "

Кремъл акцентира, че няма субстанции с кодове име " Новичок ", само че такива има в НАТО
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР