Генералният прокурор на САЩ Уилям Бар атакува Демократическата партия в

...
Генералният прокурор на САЩ Уилям Бар атакува Демократическата партия в
Коментари Харесай

Генералният прокурор на САЩ: Левицата иска да разруши системата

Генералният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар нападна Демократическата партия в изявление, излъчено в неделя, като разгласи, че левицата има вяра, че " системата би трябвало да бъде разрушена " и преследва безспорната победа в това начинание, като че ли това е нейната вяра.

Бар показа пред Fox News, че се тормози, че увеличението на гласуването по пощата може да направи резултатите от президентските избори през ноември мощно оспорвани.
 1100 някогашни прокурори желаеха оставката на Уилям Бар
1100 някогашни прокурори желаеха оставката на Уилям Бар

Заради намесата по делото против Роджър Стоун…

В изявление с водещия Марк Левин, който пази консервативни хрумвания, Бар показа, че демократите са се отдръпнали от класическите демократични полезности и в този момент са се трансформирали в партия, комбинираща вижданията на Русо и концепциите на революцията - нещо, в последна сметка ориентирано към заличаване на институциите, върху които се гради всяка страна.

" Те не се интересуват от взаимни отстъпки, не се интересуват от диалогична обмяна на отзиви. Те се интересуват само и единствено от цялостна победа ", акцентира Бар.

Той прави тези мнения близо две седмици след противоречивото чуване пред правосъдната комисия в Камарата на представителите в Конгреса, при което Бар отхвърли обвиняванията, че работи в интерес на Тръмп, намесвайки се в делата на неговите врагове и изпращайки федерални сътрудници в градове .
 Бар отхвърли систематичен расизъм в американската полиция
Бар отхвърли систематичен расизъм в американската полиция

По думите му, това е прекомерно опростено схващане на казуса

Бар стана обект на яростни рецензии от страна на депутати от Демократическата партия, която го упрекна, че е изпратил федерални сътрудници за разпространяване на протестиращите в Портланд, Орегон, както и на други места, където стачкуващи нападнаха правосъдни покои, а други се събираха, с цел да се афишират против расизма и полицейската грубост, довела до гибелта на Джордж Флойд на 25 май.

Бар разгласи, че полицията е незаслужено упреквана и че не е било редно тя да бъде изправена лице в лице против протестиращите в цялата страна. По-скоро би трябвало да се обърне по-голямо внимание на нарасналото се напоследък принуждение в някои градове, което докара до огромен брой смъртни случаи измежду афроамериканци.

Главният прокурор удостовери, че съществува систематичен расизъм, само че че " най-хубавият образец " и най-хубавото решение се крие в образованието, защото държавните учебни заведения непрекъснато се провалят в опита си да задържат по-буйните афроамерикански младежи. Бар разяснява, че решението, което Тръмп предлага и което е обвързвано таман с учебното заведение, е едно от решенията на казуса.

" Вярвам, че животът на черните има значение, само че имам вяра, че когато споделяме това, имаме поради животът на всички афроамериканци. Вярвам, че става дума освен за тяхната отбрана от физически пострадвания, само че и за икономическите благоприятни условия пред тях, която тази администрация би могла да сътвори за тях ", изясни Бар.

На въпрос, обвързван с концепцията на претендента за президент на Демократическата партия Джо Байдън да даде повече благоприятни условия на евентуалните гласоподаватели да гласоподават по пощата като противоепидемиологична мярка, Бар отговори, че това по-скоро би довело до увеличение на фалшификациите на изборите .

" Това доста ме тормози " - призна Бар и добави - въпреки всичко има изключения , които могат да се създадат и те би трябвало да бъдат единствено за хора, които имат усложнения да стигнат до урните. Те обаче би трябвало да аплайват авансово за приемане на бюлетина по пощата.

" Идеята, че ще се изпращат пликове с бюлетини до всеки гласоподавател, е страшна, тъй като множеството от тях не живеят на адресите, с които администрацията разполага . Така елементарно ще се сътвори обстановка, при която ще имаме оспорвани резултати на изборите, " заключи Бар.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР