Генералният директор на Сочи Дмитрий Рубашко потвърди неприятната новина, че

...
Генералният директор на Сочи Дмитрий Рубашко потвърди неприятната новина, че
Коментари Харесай

Ивелин Попов няма да играе футбол поне половин година

Генералният шеф на Сочи Дмитрий Рубашко удостовери неприятната вест, че Ивелин Попов ще бъде отвън игра за половин година. Както е известно, през вчерашния ден някогашният български национал се подложи на интервенция поради скъсани връзки и повреден менискус на коляното. Рубашко сподели и какво ще се случва отсега нататък с 32-годишния нападателен полузащитник.

„ Ивелин Попов ще бъде отвън игра за дълъг интервал. Дали ще са шест месеца, повече или по-малко, това зависи от неговото възобновяване. Претърпя интервенция в Барселона. Сега ще остане там, с цел да премине през курс на рехабилитация. Едва по-късно ще се прибере в Сочи “, призна Рубашко пред sport24.ru.

“Ивелин скъса предни кръстни връзки на коляното. Беше взето решение за незабавна интервенция. Лекарят сподели, че е направена реорганизация на скъсаните връзки “, добави генералният шеф на Сочи.

Както е известно, някогашният капитан на българския народен тим мина от Ростов в Сочи в края на август. Той взе участие в един мач на новия си отбор и се контузи при дебюта си против Тамбов (1:0). През лятото Попов мина и през сполучлив курс на лекуване на заразяване с COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР