Генералната дирекция на Националната полиция на Франция предупреди за опасността

...
Генералната дирекция на Националната полиция на Франция предупреди за опасността
Коментари Харесай

Френските служби бият тревога: Има опасност от нови атентати по гарите в цяла Европа

Генералната дирекция на Националната полиция на Франция предизвести за заплахата от терористични офанзиви по железопътни линии в цяла Европа, както и за проекти на екстремисти да провеждат поредност от горски пожари и отравяне на хранителни артикули. Това оповестява вестник Le Parisien, базирайки се на конфиденциален документ на ведомството, с който разполага.

Докладът от седем страници, съгласно обявата, е направен при започване на септември. " Особено внимание би трябвало да се обърне на всякаква информация, обвързвана с проникването или опит за бойкот на линиите за придвижване на влакове ", цитира изданието документа.

В отчета се споделя, че вероятността от терористични актове във Франция " остава доста висока " и затова френските правоприлагащи органи възнамеряват да преразгледат антитерористичния проект в светлината на новите действителности.

Според изданието, предвид на опасността от нови офанзиви, френската полиция е решила да ускори отбраната на железниците, учебните заведения, университетите и туристическите обекти. Генералната дирекция на Националната полиция също напомня опасността от офанзиви с коли и приканва за " неотложно съобщаване за всяко съмнително държание " и " за всевъзможни обири на транспортни средства ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР