Генерал Мутафчийски, председател на Националния оперативен щаб (НОЩ) даде за

...
Генерал Мутафчийски, председател на Националния оперативен щаб (НОЩ) даде за
Коментари Харесай

Ген.Мутафчийски: БФС си прави сметка без кръчмар

Генерал Мутафчийски, ръководител на Националния действен щаб (НОЩ) даде за БНР своя коментар за решението на БФС да рестартира футболното първенство през май.

„ Това са сметки без кръчмар. Ние не знаем по кое време ще бъде вихъра на епидемията. Предполагаме, че най-високият пик ще стигнем след две-три седмици. Това съответствува с тези неща, които те си ги вземат решение. Не знам от къде ги измислят тези работи “, това съобщи особено за БНР във връзка решенията на днешната среща на работната група към БФС футболното състезание да се рестартира на 1 или на 23 май.

„ Това е цялостна дивотия. Това не е синхронизирано с щаба, нито пък сме го изговаряли с министър Кралев. Ние с него имаме прелестна връзка и си мисля, че и с него не изкоментирано дори. Аз разбрах доводите – щели да банкрутират няколко тима и т. н. само че, всяко изключение от това, което е оповестено като общи ограничения може да навреди доста “, приключи проф. Мутафчийски.

Според ген. Мутафчийски рестартирането на българския спорт надали ще се случи през месеците май и юни. В взаимозависимост от обстановката спортни надпревари у нас можи би  ще има през лятото или пък през есента. Всичко зависи от развоя на болестта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР