Генерал-лейтенант Владимир Свиридов, бивш командващ 6-та армия на ВВС и

...
Генерал-лейтенант Владимир Свиридов, бивш командващ 6-та армия на ВВС и
Коментари Харесай

Командващият 6-та армия на ВВС на Русия е намерен мъртъв при съмнителни обстоятелства

Генерал-лейтенант Владимир Свиридов, някогашен командващ 6-та войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Руската федерация, е открит мъртъв в дома си в Ставрополски край.

Източник: Базираната в Латвия съветска медия Meduza, базирайки се на канала Baza Telegram; Свързаната с Кремъл осведомителна организация РИА Новости и медиите Комерсант

Подробности: Източник на РИА Новости споделя, че тялото на жена е открито до Свиридов, нейната идентичност се открива. База и Комерсант настояват, че това е брачната половинка на генерала.

Комерсант оповестява, че телата са били открити следобяд на 15 ноември, лежащи дружно в леглото.

68-годишната военачалник и 72-годишната му брачна половинка живеели в къща в селището Анджиевски, което е част от град Минералние Води.

Съобщава се, че Свиридов и брачната половинка му са умряли преди седмица.

Източник от РИА Новости съобщи, че няма следи от насилствена гибел.

Една от версиите сочи, че те може да са умряли от отравяне с въглероден оксид. Все отново специалистите от локалната Градска газова работа след измервания не са разкрили превишение на нормата на въглероден оксид в къщата, оповестява Комерсант.

Засега не е известно каква е повода за гибелта на Владимир и Тетяна Свиридов.

Разследването се води от районната дирекция на Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия.

За информация: Владимир Свиридов беше командващ 6-та войска на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Русия от 2005 до 2009 година

Радио Свобода означи, че бойци от частите на 6-та войска са взели участие във войната против Украйна. Свиридов не е коментирал обществено това, присъединяване му във въоръжения спор не е оповестено.

НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР