Генерал-лейтенант Ханс-Вернер Виерман от немските въоръжени сили е следващият генерален

...
Генерал-лейтенант Ханс-Вернер Виерман от немските въоръжени сили е следващият генерален
Коментари Харесай

Ген. Ханс-Вернер Виерман оглавява Военния секретариат на НАТО от 2019 г.

Генерал-лейтенант Ханс-Вернер Виерман от немските въоръжени сили е идващият общоприет шеф на Международния боен секретариат на Алианса. Той ще поеме новия си пост през лятото на 2019 година.
Ген. Виерман бе определен на съвещанието на Военния комитет на НАТО във Вършава , на което участва и българският шеф на защитата ген. Андрей Боцев, оповестиха от Министерството на защитата.

Годишната конференция на Военния комитет на НАТО на равнище началници на защитата се организира от 28 до 30 септември във Варшава, Полша .

На форума бяха разисквани настоящи тематики, - и провежданите сега интервенции и задачи на Алианса , както и военния принос към Политическите инструкции за обмисляне на защитата в НАТО 2019.

Командващите армиите на Алианса разискаха и създаването на нова военна тактика на Алианса, както и самодейностите, свързани с възстановяване качествата на пакта за въздържане и защита.

В рамката на тематиката за модернизирането на Алианса бе разискван и напредъкът в процеса на адаптиране на Командната конструкция на НАТО и в провеждания функционален обзор на Главната му квартира.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР