Гена Трайкова се оказа върла г*й защитничка и активистка. Бившата

...
Гена Трайкова се оказа върла г*й защитничка и активистка. Бившата
Коментари Харесай

Гена Трайкова се оказа върла г*й активистка

Гена Трайкова се оказа върла г*й защитничка и активистка. Бившата шефка на новините в bTV, която бе уволнена, е член на консултативния съвет към една от столичните фондации, занимаващи се с поддръжка на хомос*ксуални, бис*ксуални и трансс*ксуални. За въпросната фондация се разчу тъкмо преди година, че е спечелила над 93 бона от Фонд „ Култура “, с цел да прави шоу с травестити.

 

Любопитен факт е, че Трайкова е била в съвета на шефовете на въпросната фондация още, до момента в който е работила като началник на bTV новините. Макар тя да не работи там към този момент повече от 3 години, във визитката на уеб страницата на фондацията е маркирано, че тя е основен редактор „ Новини “ в медийната група.

 

Припомняме, че тя напусна месец след уволнението на някогашния й любим и дълготраен сътрудник Венелин Петков, чиято дясна ръка е била постоянно. Старата информация на уеб страницата на фондацията единствено удостоверява, че Трайкова е била неин помощник още по времето, в което е работила в най-влиятелната за това време телевизия у нас.

По-паметливите напомнят, че в новинарските и настоящи излъчвания на медията постоянно се дискутираха правата на хомос*ксуалистите и се водеше открита агитация в отбрана на г*й връзките и браковете в продължение на години. Медията непрекъснато канеше еднополови двойки, с цел да описват за щастливия си живот дружно и да притеглят благосклонността на феновете.

За момента тази вълна е затихнала, а спирането на г*й тематиката секна почти в това време, в което Трайкова напусна bTV.

 

Едва ли е нормално съвпадане и фактът, че малко след тази професионална разлъка се разчу, че Трайкова чете лекции пред г*й общността. Миналата година пък гръмна скандал, че фондацията, намираща се зад заведение в центъра на София, е получила над 93 бона от Национален фонд „ Култура “ по план, част от който е шоу с бинго игри, водено от три мил кралици.

 

Този план е бил финансиран през 2022 година – годината на напускането на Трайкова. Програмата, по която сумата е била отпусната е „ Възстановяване и развиване на частни културни организации “. Малко преди абсурда с парите за мил каин шоуто се разчу, че журналистката, дружно с Венелин Петков, е почнала работа в УНСС, магистърска стратегия „ Мултимедийна публицистика “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Гена Трайкова btv Венелин Петков Фонд „ Култура “ фондация
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР