Гема Колинс вече е сгодена за Рами Хауаш! Иконата на

...
Гема Колинс вече е сгодена за Рами Хауаш! Иконата на
Коментари Харесай

Джема Колинс се сгоди за Рами Хауаш след романтично предложение на Малдивите

Гема Колинс към този момент е сгодена за Рами Хауаш! Иконата на Diva Forever и нейният избраник откриха любовта си за първи път преди 14 години.

Рами се зае да работи по сантиментално предложение на Малдивите и падна на едно коляно, с цел да изиска ръката й. Според източници, риалити звездата не е имала визия, че той ще зададе въпроса и е била „ шокирана “ от цялото предложение.

„ Тя е безусловно разчувствана и не може да повярва, че най-сетне се случва, “ сподели източник. „ Рами беше пуснал стотици рози и имаше хиляди листенца. Тя не знаеше какво се случва, до момента в който не излезе голяма паница с торти и когато Джема стартира да яде десерта си с манго, Рами я изненада и сподели: „ Виж това '. "

В нови фотоси някогашната звезда от TOWIE Джема беше забелязана облечена в луксозна оранжева рокля и шапка за сантименталната си вечеря с Рами. Новият й избраник раздруса кремава риза с копчета и бели панталони за специфичния мотив. На плажа беше сложена маса за вечеря, покрита с бял плат. Около масата в пясъка бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР