Гема Аткинсън и нейният годеник Горка Маркес подхраниха слуховете за

...
Гема Аткинсън и нейният годеник Горка Маркес подхраниха слуховете за
Коментари Харесай

Джема Аткинсън казва, че предпочита да прекарва времето си далеч от годеника си Горка Маркес след слуховете за раздяла

Гема Аткинсън и нейният избраник Горка Маркес подхраниха слуховете за разлъка, откакто признаха, че избират да прекарват времето си настрана един от различен.

Признанието идва на фона на известията, че има проблеми в парадайса за двойката, която падна до уши, до момента в който се появяваше в Strictly Come Dancing. Бившата актриса от Hollyoaks Джема, на 39, която споделя две деца с Горка, на 33, сподели, че това, че са толкоз доста отделени от испанския професионален танцьор, поддържа връзката им „ свежа “.

През последните седмици Горка прекарва доста време надалеч от фамилията си, откакто получи ролята на арбитър в испанската версия на обичания му Strictly Come Dancing. Шоуто, наречено Bailando con las Estrellas, изисква от него да прекарва по-голямата част от времето си в фотоси в Мадрид.

Докато Горка работи мечтаната си работа в Мадрид, Джема се грижи за двете им дребни деца, щерка Миа, 4, и шестмесечния наследник Тиаго, в Манчестър. А през последните седмици имаше непрекъснати спеку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР