Гелор Канга отново е тема на реномираните спортни медии. Според

...
Гелор Канга отново е тема на реномираните спортни медии. Според
Коментари Харесай

Футболист на Звезда трябва да доказва, че не се е родил четири години след смъртта на майка си

Гелор Канга още веднъж е тематика на реномираните спортни медии. Според португалския " Record ", с удостоверение от испанския " Марка ", полузащитникът на Цървена звезда още веднъж ще би трябвало да потвърди самоличността и годината си на раждане пред управлението на Африканската футболна конфедерация.

Заявявайки, че габонският национал е бил свикан да изясни по какъв начин се е родил четири години след гибелта на майка си, " Record " написа, че Канга е трябвало да се яви пред комисията и да изясни ролята си в цялата неразбория.

Освен това се показва, че Габонската футболна асоциация може да бъде глобена за подправяне на документи и неспазване на разпоредбите за регистрация на играчи. Ако бъде приет за отговорен, Габон няма да взе участие в Купата на африканските народи през 2025 и 2027 година

Габон не съумя да се класира за тазгодишната Купа на Африканските народи, започваща в Кот д " Ивоар, а цялостната блъсканица пристигна в квалификациите за предходния континентален шампионат.

ДР Конго упрекна Габон, че играе против тях с състезател, който в действителност е от Конго.

Конгоанците разгласиха документи, съгласно които се твърди, че Канга е роден през 1985 година в Киншаса и че името му е Кияку-Кияку Киянга, а не 1990 година, както е посочено в формалните книги. Те желаеха строги наказания против Габон и този тим да бъде изхвърлен от Купата на Африканските народи.
 Любопитна статистика: Първият африканец в родния футбол игра за Левски, а за ЦСКА - първият австралиец
Любопитна статистика: Първият африканец в родния футбол игра за Левски, а за ЦСКА - първият австралиец

И южноамериканец също се подвизава за първи път на " Армията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР