ГДБОП и гръцките спецслужби започват съвместна работа за разкриване на

...
ГДБОП и гръцките спецслужби започват съвместна работа за разкриване на
Коментари Харесай

ГДБОП се включва в разследването на българския камион с мигранти в Гърция

ГДБОП и гръцките спецслужби стартират взаимна работа за откриване на канал за противозаконни транспорти, оповестява bTV.

Повод за интервенцията е следващият случай на камион с българска регистрация, в който бяха открити 41 незаконни мигранти в Северна Гърция.

Припомняме, през вчерашния ден стана ясно, че камионът е с пазарджишка регистрация и е бил благосъстоятелност на молдовски жител.

Вътрешният министър Младен Маринов заяви, че се ревизират придвижването на транспортното средство, притежателя, както и компанията, на която камионът е регистриран. Работи се в съгласуваност с гръцките управляващи.

От пазарджишката компания, която е продала машината на молдовеца, показаха, че 36-годишният мъж обяснил, че желал да купи камион, с цел да внася облекла от Турция за Молдова.

По информация на гръцките управляващи арестуваният водач е грузинец и няма шофьорска брошура.

Припомняме, на 23 октомври бяха открити 39 тела в хладилен камион в Есекс. Оказа се, че товарният камион е с българска регистрация от компания, записана във Варна, само че без оповестена друга активност, а и с мним адрес. Камионът е напуснал страната през 2017 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР