ГД БОП иззе огромно количество дрога при спецоперация в Сафия

...
ГД БОП иззе огромно количество дрога при спецоперация в Сафия
Коментари Харесай

ГД БОП иззе огромно количество дрога при спецоперация в Сафия и Велико Търново

ГД БОП иззе голямо количество дрога при спецоперация в Сафия и Велико Търново на 5 януари. 

В хода на интервенцията във Велико Търново полицейските чиновници са пробвали да спрат за инспекция кола, ръководена от 39-годишен локален гражданин, с който пътувал и негов връстник от Дряново. Шофьорът не се подчинил. При опит да избегне полицейската инспекция, се блъснал в служебния автомобил.

При подхванатото претършуване, в купето на транспортното средство антимафиотите разкрили близо 500 г наркотично вещество, което при осъществения полеви наркотест реагирало на амфетамин. В рамките на следствието е открито, че дрогата е закупена по-рано същия ден от столичанин, който бил открит.

Последвали процесуално-следствени дейности в жилището на водача от Велико Търново и в жилището на мъжа от София. От това на 39-годишния мъж било конфискувано бяло прахообразно вещество, реагирало на кокаин, с тегло към 100 г, електронна везна, мобилни телефони и сумата от 2000 лева При претърсването на столичния парцел служителите на реда намерили 143 плика, готови за улично разпространяване, съдържащи 190 г бяло кристалообразно и прахообразно вещество, което при теста реагирало на амфетамин, 5 г бяло прахообразно вещество – кокаин, и 4 г марихуана, мобилни телефони, електрона везна и 1000 лева

Тримата мъже били арестувани за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане. С разпореждане на наблюдаващ прокурор столичанинът и водачът са привлечени като обвинени и са арестувани за период до 72 часа. Предстои внасяне на искане до окръжния съд във Велико Търново за налагане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “, съобщи Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР