Гащи ще развяват в българския телевизионен ефир, при това в

...
Гащи ще развяват в българския телевизионен ефир, при това в
Коментари Харесай

Зуека открадна гащите на Камелия

Гащи ще развяват в българския ефирен ефир, освен това в най-гледаното време, видя Hotnews.bg. В първия епизод на „ Гласът на България” Камелия получи гащи с лика на Влади Ампов-Графа, дискретно показващи се от двата крачола. Както единствено тя умее, певицата ги размаха от стола си на треньор пред всички фенове с дяволита усмивка. Заигравката сред двамата с долното долни дрехи незабавно се пренеси във втория епизод на „ Като две капки вода”.



Водещият Васил Василев -Зуека се появи по наполеонки с облика на продуцента Маги Халваджиян, отново на всеки един крачол. Портретът на арменеца бе голям за разлика от този на Графа, само че не остави никакво подозрение, че сценаристите на единия формат крадат хрумвания от другия. В интерес на истината би трябвало да признаем, че водещите на Капките и различен път са оставали по гащи на сцената, само че този път не имаме вяра съвпадението да е инцидентно.



Надяваме се, развяването на гащи в народен ефир да с сведе до най-малко за сметка на по-оригинални смехории, злободневни скечове и най-вече-качествена музика и актьорска игра, тъй като номерът с наполеонките към този момент много се изтърка.

фотоси:bTV и Нова телевизия
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР