Гърция предупреждава пристигащите туристи за измама по бензиностанциите. Гръцките власт

...
Гърция предупреждава пристигащите туристи за измама по бензиностанциите. Гръцките власт
Коментари Харесай

Гърция предупреждава пристигащите туристи за измама по бензиностанциите

Гърция предизвестява идващите туристи за машинация по бензиностанциите. Гръцките власт насочат предизвестие за зачестили случаи на развалени коли след зареждане с разредено гориво. Те поучават идващите туристи да не изхвърлят касовия бон. тъй като при нарушаване има опция за обезщетение на клиента. За това поучават и юристи, които към този момент завоюваха каузи в съда за развалени коли от некачествено гориво.

Финансовите управляващи оповестяват, че всеки клиент въз основата на документа за зареждане може да направи и анонимно недоволство, което наложително се проверява.

Друга машинация от страна на бензиностанциите, предизвестяват управляващите, е изписване и таксуване на повече гориво от вместимостта на резервоара на колата. И тук е дължимо обезщетение на клиента против касовия документ.

Ежедневно се правят инспекции за качествата на продаваните горива, оповестяват екипите по надзор. Вече има и случаи на задържани притежатели на бензиностанции за машинация. Има и случаи на лишаване на лицензи за продажба на горива.

 

Източник – БНР

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР