Гарет Матайъс - горд фен на траш метъла, сладоледа и

...
Гарет Матайъс - горд фен на траш метъла, сладоледа и
Коментари Харесай

Как едно дете си каза сбогом със светa: До скоро, загубеняци

Гарет Матайъс - горделив почитател на траш метъла, сладоледа и Батман, е диагностициран с израстък преди 9 месеца. След като неотдавна излиза наяве, че заболяването му е нелечима, родителите му задали няколко съществени въпроса - като да вземем за пример каква погребална гала желае и какво мисли да прави след гибелта си, написа " Дарик ". В некролога си Гарет разказва, че възнамерява да се трансформира в горила, с цел да тормози татко си и си пожелава обилна скандинавска погребална гала, като в един от обичаните му супергеройски филми - " Тор ". А за последно довиждане в некролога си се обръща към всички с:

" До скоро, загубеняци! ". Гарет умря на 6 юли тази година, а мечтаният от него ваучър ще бъде организиран скоро в дома му. Из некролога на Гарет Матайъс: Когато порасна ще стана професионален боксьор. Любимите ми хора са: мама, баща, сестра ми, дядо и баба с новата къща, дядо и баба с кемпера, братовчедът Грейди, който един път съумях да съборя, както и лондонската Мери. Също и лелчето Жанет и смърдящия чичо Анди, както и тези видове, сещаш се, чичовците ми. И Батман! Нещата, които обичам най-вече, са да играя със сестра си, синия ми заек, траш метъла, легото, приятелите от детската градина, Батман, както и когато ме приспят преди да ми слагат врата за химиотерапия.

Нещата, които ненавиждам, са панталоните, мръсния малоумен рак, слагането на врата, иглите... Според некролога му Гарет възнамерява да стане горила, " с цел да замерва баща с в случай че ". Желае да бъде изгорял, както създали с майката на един от обичаните му супергерои - Тор. След това желае да се трансформира в дърво, в което да живее, когато стане горила. На въпрос огромно или малко заравяне желае, Гарет отвръща, че погребенията са тъжни, по тази причина желае празненство с 5 огромни надуваеми замъка, сладолед, фойерверки и, несъмнено, Батман. Желаната от Гарет гала ще бъде осъществена, заричат се родителите му Емили и Райън Матайъс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР