Гарет Джон Хедлънд (Friday Night Lights, Four Brothers, Eragon и

...
Гарет Джон Хедлънд (Friday Night Lights, Four Brothers, Eragon и
Коментари Харесай

Гарет Хедлънд: „Мозайка“ е революционен проект

Гарет Джон Хедлънд (Friday Night Lights, Four Brothers, Eragon и с ролята си на Сам Флин във кино лентата Трон: Заветът) е един от най-обещаващите млади артисти сега. Преди години той направи мощно усещане с ролята си във превъзходният филм на братята Джоел и Итън Коен „ Истинският Люин Дейвис “ Сега той минава към премеждие на дребния екран с роля в новия минисериал на Стивън Содърбърг „ Мозайка “. В края на предходната година в Съединени американски щати „ Мозайка “ започва първо като приложение, което разрешава на фена самичък да избере сюжета, а през януари 2018 към този момент е налична и версията на самия Содебърг. Лимитираният минисериал „ Мозайка “ е с присъединяване още на Шарън Стоун,, Фредерик Уелър, Бо Бриджис, Пол Рубенс, Дженифър Ферин, Девин Ратрей, Майкъл Серверис, Джеймс Рансън, Джереми Боб и Мая Казан.
Проектът на Стивън Содебърг е истинска продукция на HBO.Всички 6 епизода са налични в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Епизодите се излъчват и по HBO всеки вторник след 22 часа.
Интервюто с Хедлънд е предоставено особено на „ Труд “ от HBO България.

-Какво мислите за приложението, налично в Съединени американски щати, което разрешава на феновете да избират по какъв начин да се развие сериала „ Мозайка “?

.Не съм от механически напредналите хора под слънцето. Гледах тази версия на екран, който беше пукнат, само че съумях да се оправя и да го завърша. Несъмнено е трогателен опит. Като за човек, който не е доста във вътрешността в техническия напредък мога да настоявам, че през годините съм бил зает в доста механически софистицирани план. Например продължението на „ Трон “ – необикновено комплициран филм с голям брой брилянтни специфични резултати. Беше прелестно предизвикателство и премеждие за мен да вземам участие в сходна продукция. А в този момент с „ Мозайка “ отиваме в действителност надалеч – минисериал с логаритъм за разклоняващо се изложение. Произведение, в което фенът избира своето лично премеждие. Всъщност „ Мозайка “ е нещо в действителност особено и завладяващо и аз нямах самообладание да се включа в плана. Не се опасявам да проучвам нови територии, даже и да не съм прочувствено зает с другите истории, които имам опция да материализирам на екрана.

-Кое беше най-трудното по време на фотосите?

-Една от най-тежките подиуми беше тази с убийството. Снимахме я двна пъти. Подобни епизоди в никакъв случай не са изключително огромно развлечение за нас актьорите, само че в това време в този момент беше развлекателно. В прочут смисъл развлекателно, несъмнено. Хората постоянно са се интересували какъв брой бързо един артист може да излезе от облик. Наистина е друго и зависи от доста фактори. По време на фотосите на филм или сериал човек минава през в действителност изтощителни психически и физически процеси. Преди време приключих работата по един филм с Форест Уитакър, в който трябваше да заснемем сцена с покръстване във вода. Снимахме в едно езеро през ноември в южна Атланта. За злощастие се оказа, че екипът е изгубил целия сниман материал и трябваше да го създадем още веднъж. Винаги е тежко като се случват такива неща.

-Сериалът „ Мозайка “ притегля вниманието на феновете с композиция от жанрове и кодове и предлага една атрактинва тайнственост за разплитане. Много хора се питат кой е килърът?

-Да, по този начин е. Аз единствено се преструвам, че знам.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР