Гарет Бейл призова младите играчи на Уелс да останат спокойни

...
Гарет Бейл призова младите играчи на Уелс да останат спокойни
Коментари Харесай

Гарет Бейл към младите футболисти на Уелс: Бъдете търпеливи

Гарет Бейл прикани младите играчи на Уелс да останат спокойни и да бъдат търпеливи преди решаващия мач от европейските квалификации против Унгария през днешния ден. Три точки ще са задоволителни, с цел да подсигуряват мястото на спечелилия на Евро 2020, до момента в който изгубилият тим ще взе участие в плейофите през март.

И до момента в който днешният мач може да се окаже най-големият интернационален шампионат, в който са взели участие младите играчи на Уелс - в това число за 19-годишния Итън Ампаду и 22-годишния Даниел Джеймс - опитният нападател Гарет Бейл им даде някои рекомендации.

" Ще беседваме с тях в съблекалнята преди да излезем. Ще им кажем да бъдат спокойни и търпеливи, " сподели той пред Sky Sports News. " Това за нас е главното нещо - търпението. Знаем, че тимове като Унгария осуетяват другите тимове и знаем, че сме мощни, тъй че би трябвало да бъдем търпеливи. Публиката би трябвало да бъде зад нас от самото начало, както го прави постоянно, а ние ще се раздадем на 100 %. Ако дадем максимума от себе си, ще излезем спечелили ".

В последните пет мача Уелс няма загуба. Последните тимове, които нанесоха проваляне на " драконите " бяха Хърватия и Унгария.

" Знаем, че би трябвало да спечелим и в последна сметка равенството не ни устройва, " добави Бейл. " Имаме направен проект. Работили сме върху Унгария, знаем по какъв начин играят и какво вършат и се надяваме, че сме се научили от грешките си. Излизаме за победа ".
 Гарет Бейл още веднъж настрои почитателите на Реал (Мадрид) против себе си
Гарет Бейл още веднъж настрои почитателите на Реал (Мадрид) против себе си

Ето с какво ги засегна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР