Гардът на Макаби Тел Авив Лоренцо Браун е готов отново

...
Гардът на Макаби Тел Авив Лоренцо Браун е готов отново
Коментари Харесай

Лоренцо Браун потвърди, че отново ще играе за Испания

Гардът на Макаби Тел Авив Лоренцо Браун е подготвен още веднъж да играе за националния тим на Испания по баскетбол и да помогне за отбраната на купата на идното Световно състезание за мъже.

Браун се е срещнал неотдавна със селекционера Серджо Скариоло и удостовери, желанието си още веднъж да облече екипа на испанския държавен състав.

" Разбира се, че възнамерявам да играя за Испания ", съобщи американецът с испански паспорт пред basketnews.com и добави, че чака да бъде съотборник с Рики Рубио, който пропусна Евробаскет 2022 поради травма, само че остаряла най-полезен състезател на шампионата на планетата през 2019 година. Двамата играха дружно в Минесота през сезон 2014/2015.

" Ни мисля, че ще е някакъв проблем. Просто съм разчувствуван да видя какво ни следва през лятото. Готов съм да се захвана за работа ", отговори Лоренцо Браун на въпрос по какъв начин ще се сработят с Рубио.

" С националния отбор на Испания имам опция да се съсезавам с доста надарени баскетболисти от НБА и Европа. Това ми оказа помощ доста и отвори доста порти за мен. Изключително съм признателен ", сподели още 32-годишният Браун.

Той оказа помощ за спечелването на европейската купа от Испания през предходната година, записвайки приблизително 15.2 точки, 1.8 битки и 7.6 асистенции в мачовете от шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР