Гардът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Станимир

...
Гардът на мъжкия национален отбор на България по баскетбол Станимир
Коментари Харесай

Станимир Маринов: Групата ни е много тежка, нужна е пределна концентрация

Гардът на мъжкия народен тим на България по баскетбол Станимир Маринов показа своите упования за идното присъединяване на “лъвовете ” на ЕвроБаскет 2022. Както е известно, националите ни са в група с Испания, Турция, Черна гора, Грузия и Белгия, като откриващият им мач ще се организира в четвъртък от 14:30 против “Ла Фурия ”.
 Националите потеглиха към Тбилиси Националите потеглиха към Тбилиси
Развълнуван съм, за първи път ходя на подобен конгрес. Подготвих се крепко месец и половина преди този момент, уповавам се да съм подготвен. След сезона имах известно време да си умря, тъй че добре съм решил интервала, в който мога да спестя силите си. Тренирах задоволително. Дали обаче това ще е задоволително, ще забележим.
 Готов е съставът на България за ЕвроБаскет 2022 Готов е съставът на България за ЕвроБаскет 2022
Определено бяха потребни тези два мача. Не показахме играта, която би трябвало българският народен тим да показва. Трябва да вдигнем интензитета и скоростта. Това, с което сме правили положителни мачове преди и сме се изправяли против положителни противници, стоешком на едно равнище с тях. Нашата група е доста тежка, няма значение против кой излизаме и кой мач - дали първи или втори. Всеки дуел ни е тежък и мислим мач за мач. Очаквам да сме съсредоточени във всяка една минута ”, съобщи Маринов.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР