Гара Дембеле мина като торнадо през Левски. Той счупи куп

...
Гара Дембеле мина като торнадо през Левски. Той счупи куп
Коментари Харесай

Водка, стриптийз и бой! Пропадналият човек“, който покори Левски и нощна София

Гара Дембеле мина като торнадо през Левски. Той счупи куп голови върхове, стана любим на почитателите, а в това време покори по неповторим метод нощна София. Преди време той разгласи пред " Екип ", че са го карали да взима допинг на " Герена ", който бил подобен, че тестванията не го хващат. Тогавашният притежател на Левски Тодор Батков отхвърли изказванията на Гара, а него дефинира като " пропаднал човек ". В интерес на истината рубриката на френската медия е точно за някогашни футболисти, които са имали качества, само че към днешна дата са на дъното.

Да се върнем обаче на допинга. Дембеле беше толкоз чудноват по време на престоя си на " Герена ", че може в този момент да каже каквото си изиска. Истината обаче е, че е малко неуместно да приказваш за допинг и в Левски, и в немския Фрайбург, когато си се наливал с по литър корав алкохол в навечерието на мачовете, а преди тях си изпивал 20 кафета и 8 енергийни питиета, с цел да се събудиш...

" Мач Телеграф " сблъска читателите си с 9 екшъна " Дембеле ", които " синята " деветка спретна, до момента в който беше в Левски. Скандалите му могат да се опишат в сериал с няколко сезона, само че ние ще разкрием най-емблематичните му.

1. Посинен е в стриптийз клуб още на старта

До управлението на Левски стигат клюки, че Гара Дембеле не е режимлия, още преди той да пристигна на " Герена ". Те се удостоверяват стремително. Още в първите си дни в София, до момента в който към момента не се е сдушил с новите си съотборници в Левски и не е толкоз известно лице, Гара отива в столичен стриптийз клуб изцяло самичък. Охраната изобщо и не знае, че това е новият нападател на Левски. Приемат го за средностатистически африканец. В един миг Дембеле се напива и стартира да нападна танцьорките на пилона. Опитите му да ги опипа приключват с няколко крошета от защитата. Гара е изхвърлен на улицата пред заведението с посинено око и разрушен нос. Викната е и полиция, а нападателят се обажда на хора от Левски, с цел да го спасят.

" Добрата вест при него беше, че съвсем в никакъв случай не си личеше, когато са го били поради цвета на кожата му. А не се случваше рядко да отнесе по някой удар ", спомнят си от " Герена ".

2. Чупи телефон на бабанка, Гонзо заплаща 1600 лева

Заведението е " Син Сити ". Гара Дембеле е порядъчно пийнал. На прилежащата маса в чалготеката е огромна компания, а един от здравеняците в нея е почитател на Левски. Човекът отива при нападателя, който към този момент е добил известност с головете си, с цел да го помоли да се снимат. Гара се съгласява, само че малко по-късно към този момент желае фотосът да бъде заличен. Здравенякът отхвърля, само че Дембеле съумява да изтръгне телефона му и с всичка мощ го разрушава в земята. Моментално компанията на фена се засилва и награбва Гара, който е избавен от линч от защитата на заведението. Нападателят е сгънат в ъгъла, изял единствено няколко шамара, а шефът звъни на Георги Иванов, който привиква по неотложност. Около 4,00 часа Гонзо идва в " Син Сити " и заплаща 1600 лв. за счупения телефон, с цел да отърве Дембеле.
 Сираков: През 2023-та се случиха доста позитивни неща в Левски, задълженията към Национална агенция за приходите понижават
Сираков: През 2023-та се случиха доста позитивни неща в Левски, задълженията към Национална агенция за приходите понижават

Ето детайлности

3. Въвлича и Жоазиньо в меле след успеха над Гент

Левскарите честват в столичното заведение " Силикон " след изключителната си победа над Гент в мач от групите на Лига Европа. Гара е в центъра на купона, естествено. След няколко напитки той полазва хубавица от прилежаща компания, която обаче е обградена от свои хора, на които по никакъв начин не подхожда любовната случка на нападателя. Не след дълго настъпва всеобщ пердах, в който Дембеле въвлича и дребничкия Жоазиньо. Нещата отново се разминават общоприетоо - невидими синини.

4. Коктейл " Лига Европа " шокира " Герена "

Ако някой се пита по какъв начин Гара Дембеле беше толкоз нападателен на терена, отговорът е в коктейл " Лига Европа ", който шокира всички на " Герена ". Нападателят имаше специфична скица преди всеки мач в евротурнирите и значим в България. Той изпиваше по 15 кафета и 6 енергийни питиета към час преди срещата, с цел да може да се " разсъни ", както той самичък се показваше. Така и не стана ясно по какъв начин тъкмо Дембеле е пресметнал броя на кафетата и енергийните питиета, само че той избягваше да ги пие пред всички.

5. Слизаше през балкона от 3-тия етаж поради защитата на Батков

В един миг цената на Гара Дембеле, който беше платен за 200 000 евро от Локо Пловдив, стартира да се подвига доста. Доста елитни клубове от Европа следяха нападателя и притежателят на Левски Тодор Батков се реши на последна мярка, с цел да опази инвестицията си. Той назначи защита на французина, която да го държи изкъсо. Въпросните двама гардове стояха пред жилището на нападателя, с цел да го спрат, в случай че вероятно реши да бушува из заведенията през нощта. Дембеле обаче се оправи и с това предизвикателство. Той излизал от жилището си през балкона, като слизал като Спайдърмен от третия етаж. После към този момент пияният нападател минавал демонстративно около автомобила на гардовете, с цел да им покаже, че ги е надхитрил.

6. Подкупва за вода с водка

Охраната на Батков никога не си е изкарала добре с Гара. Гардовете били принудени да вървят на всички места с нападателя, до момента в който той изкарва свободното си време из кафенетата на Студентски град. Дембеле пиел единствено минерална вода в ПВЦ бутилка от половин литър, до момента в който обикаля заведения, играе билярд или боулинг. На гардовете обаче предписание усещане, че в края на обиколката из кафенетата, която приключвала до 22,00 часа, Дембеле се държал като пийнал. Но по какъв начин ставало това, откакто пие единствено вода?! Нарочно следствие разкрило схемата на нападателя. Той бил подкупил барманите в заведенията, които обикаля, и те си имали специфична бутилка минерална вода за Гара - в нея слагали авансово 200 мл водка, а след това запечатвали, с цел да наподобява като нова.

7. Осъдиха го 8 месеца условно

Дембеле беше наказан на 8 месеца затвор условно с 3 години изпитателен период. Отделно той получи и 9-месечна възбрана да ръководи МПС. Това стана, откакто нападателят беше хванат да кара пийнал, и то с подправена брошура. Това в действителност е и единственият филм от поредицата " Дембеле ", който е известен на родната общност.

8. Провали трансфер в Галатасарай за 4,5 млн. евро

Преди да премине във Фрайбург против 2 300 000 евро, Гара беше до надалеч по-голям трансфер. Левски се беше споразумял с турския гранд Галатасарай за нападателя. Сделката беше на финалната права, а " сините " щяха да вземат 4 500 000 евро за голмайстора. По време на диалозите Дембеле е посъветван от управлението да кротува, само че... В последна сметка Галатасарай скапва договорката, откакто схваща за дейностите на нападателя отвън терена.

9. Задържаха го във Франция поради подправена брошура

Левски гостува на Лил в мач от груповата фаза на Лига Европа. Това беше и последният сезон, в който " сините " играха мощно в шампионатите точно с помощта на Гара Дембеле. Делегацията на " сините " обаче беше шокирана на летището във Франция. Там задържаха нападателя, тъй като... пробва да влезе в родината си с подправена шофьорска брошура. Гара някъде затрил персоналната си карта и до момента в който я търси, решил да опитва с документ от Мали. Именно от тази африканска страна са корените на нападателя. Дембеле останал без френската си брошура още преди години за серия от нарушавания, поради които имаше насъбрани санкции от близо 1000 евро. Заради това си изкарал подправена от Мали. Граничната полиция обаче не се хванала на номера и нападателят беше арестуван. Той беше пуснат да влезе във Франция, откакто си заплати санкциите и съумя да убеди граничарите благодарение на управлението на Левски, че това с малийската брошура е било смешка.
 Футболист на Левски впечатлява с професионализъм
Футболист на Левски впечатлява с професионализъм

Роналдо тренира като звяр в родината си Бразилия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР