Ганайското крило Даниел Овусу няма да продължи кариерата си в

...
Ганайското крило Даниел Овусу няма да продължи кариерата си в
Коментари Харесай

ЦСКА се размина с ганаец

Ганайското крило Даниел Овусу няма да продължи кариерата си в ЦСКА. Това стана ясно, откакто той бе преотстъпен от Република България Залцбург на втородивизионния австрийски Фърст Виена.

19-годишният бързак взе присъединяване в контролата с ЦСКА на 24 юни, която бе прекъсната в 72-рата минута при резултат 2:1 за " биковете ", и влезе в полезрението на треньорския щаб на " алените ".

След това самият той съобщи пред " Тема Спорт ", че желанието му е да премине на " Българска войска ", само че всичко зависи от договарянията сред клубовете. В последна сметка до негово привличане не се стигна.

ЦСКА сигурно ще вземе крило до края на трансферния прозорец, като след настъпилата развръзка на обстановката с Овусу вариантите остават две - различен чужденец, с който към този момент са конкретизирани част от детайлите по прекосяването му на " Армията ", както и Радослав Кирилов от Славия. Родният национал поддържа " алените " против Базел от трибуните на стадион " Васил Левски " в четвъртък.Според букмейкъра на ЦСКА следва сложен мач реванш в Швейцария и домакините са любимци да водят в резултата още на полувремето. Залози за " единица " на почивката в Базел се одобряват при коефициент 2,06. Възможността за тъждество след първите 45 минути е оценена с 2,30, а тази ЦСКА да води в резултата с 6,50.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР