Галка от Каризма“ ръководи процъфтяващ кетъринг бизнес в Лондон. Певицата

...
Галка от Каризма“ ръководи процъфтяващ кетъринг бизнес в Лондон. Певицата
Коментари Харесай

Галка от Каризма ръководи процъфтяващ кетъринг бизнес в Лондон

 Галка от " Каризма “ управлява преуспяващ кетъринг бизнес в Лондон. Певицата натрупа известност и доверие измежду висшите кръгове в метрополиса, като отзивите от компанията й са повече от позитивни, научи " България Днес ". Под крилото на някогашната вокална партньорка на Миро са няколко десетки младежи, на които тя урежда професионално развиване в областта на обслужващия личен състав, който постоянно е бил на респект в аристократичните британски среди. От барманите, сервитьорите и готвачите, за които дава отговор Галина, се употребяват едни от най-мощните компании и частни клубове в Лондонското Сити, които избират проведените празненства в стеснен, само че сигурен кръг.

" Нашата отговорност е деликатно да сортираме и образоваме най-хубавите чиновници за вашите приказни събития - да ги въодушевяваме, мотивираме и подхранваме, тъй че те да са изцяло готови с всичко належащо, с цел да обезпечат извънредно преживяване и положително въодушевление на вашите скъпи посетители ", е част от визитката, с която се показва компанията на Галка. Певицата споделя убеждението си, че единствено щастливи и удовлетворени хора могат да оферират качествена услуга. Това се удостоверява и от нейното отношение към новия й живот. Години наред откогато певицата напусна сцената, " Каризма “ и България, се мъчеше да си стъпи на краката в анонимния Лондон. От нейни близки излиза наяве, че Галя минава през куп компликации, работи целодневни смени без отмора, с цел да изучи занаята от вътрешната страна и напълно.

В момента някогашната певица още веднъж е по тузарските заведения и мероприятия, само че към този момент не с цел да пее, а с цел да промотира както своята компания, по този начин и самите локали, което става в персоналния й блог. От познати на Галя и от фотосите в обществените й мрежи излиза наяве, че тя спортува, готви всевъзможни гурме ястия, като дава и предписания за тях на своите фенове. Галка се изявява и като кулинарен критик, като мнението й за кухнята и обслужването в посетените заведения има въздействие измежду редицата й почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР