Галин и Константин се озоваха зад решетките. Полицаите бяха щастливи

...
Галин и Константин се озоваха зад решетките. Полицаите бяха щастливи
Коментари Харесай

Зад решетките: Закопчаха две от звездите на чалгата

Галин и Константин се озоваха зад решетките. Полицаите бяха щастливи да ги видят по този метод. Почитателите от своя страна се тормозиха много да видят своите любимци по този начин изпаднали, без да знаят какво се случва с тях.

За благополучие става дума за дуетен план сред двамата. Очаква се премиерата му да бъде още в петък тази седмица 3 ноември, в онлайн канала на Алфа Мюзик. Кратко промо на клипа се върти в обществените мрежи.

„ Викайте полиция “ е озаглавена новата ария. Във видеото ще забележим Галин и Константин в ареста, а на напред във времето е танцуващ служител на реда.

Коментарите  за видеото не закъсняха. Чалга фанатиците го чакат с неспокойствие. Запознати издават, че Галена също ще взе участие във видеото.

„ Ще се пие доста на тази ария “, “Ще е нещо неповторимо да забележим дует сред Константин и Галин “ – са единствено част от мненията в Инстаграм, а анонсът събра 19 хиляди лайкове. Не липсваха и рецензии, като някои ги упрекнаха, че вършат единствено кавъри.

Очаква се това да бъде шлагерът на коледните празници, Константин  и Галин са любимци на родната аудитория, а комбинацията с Галена подсигурява триумф.

 

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР