Галена пусна видеото към песента #GiveMeLove, в което тя еротично

...
Галена пусна видеото към песента #GiveMeLove, в което тя еротично
Коментари Харесай

Галена с нов порно клип

Галена пусна видеото към песента #GiveMeLove, в което тя еротично се натиска на две плюшени играчки. Певицата не демонстрира нито капчица позор - разголва се, изважда на показ задните си елементи и съблазняващо облизва пръстите на ръцете си, написа в. "България през днешния ден ".

Галена показва разнообразни полови пози в осъществяванията с плюшените играчки. В песента се пее, че Галена в петък е чакала обичания си мъж, с цел да се забавлява с него. Той не е пристигнал и по тази причина това тя търси разтуха в мечките, които се допират до тялото ѝ.

Във видеото има фрагменти, в които певицата даже симулира оргазъм от горещите дейности. Част от текста изяснява фриволното държание на смядовчанката: "Петък е, очаквам те. Няма те, а ми даде обещание да не съм сама. Не пристигна, само че най-малко можеше да ми позвъниш, да ми обясниш. Виж ме, за тебе облякох се през днешния ден, за теб се гримирах, направих косите си, а къде си ти? ".

Коментарите за новия клип бяха извънредно полюсни - от цялостно утвърждение до мощно отвращение, че фрагментите са вулгарни и демонстрират цялостно развратничене. Не липсваха и такива, които се оповестиха срещу това, че Галена е майка, а развява задните си елементи по тв приемника.

Публичните полови осъществявания не са непознати на фолкаджийката. Нейната шеметна кариера в чалгата стартира, откакто в интернет се появи неин домакински порно клип. В скандалното видео Галена мастурбира във вана с вода, а по-късно прави орална обич на млад мъж. През годините по този начин и не стана ясно дали певицата сама си е пуснала порното в интернет, с цел да стане известна, или бивше гадже е решило да я разобличи.

Факт е, че след половите ѝ подвизи Галена стана най-известната родна фолкпевица паралелно с Преслава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР